Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sanepid

Potrzebna pomoc, w szkole wymyślili sobie takie coś

Polecane posty

Słuchajcie ludziska w mojej szkole profesor wymyślil sobie, że mamy założyć swój kanał na YT i zdobyć 600 wyświetleń. Jest już 400 ale zaczynam dobijać do "ściany" bo skończyli mi się znajomi :D a do weekendu w szkole zostało raptem 3dni. Teraz prośba do Was, bo inaczej nie zaliczę jednego z przedmiotów, poproszę o magiczne wyświetlenia. Proszę nie zwracać uwagi na treść, jest mało ważna, filmik trwa 8 sekund i przedstawia mojego buldoga :D "https://www.youtube.com/watch?v=2ALl7imAnwE" Z góry dziękuję wszystkim pomocnym ludziom, nie jest to żaden spam ani reklama kanału. Z poważaniem Bartek.

Gość gość
Kliknąłem.

Gość gość
Nie wierze że ktoś ze szkoły mógłby wymyślić takie pierdoły

Gość gość
A jak jedna osoba obejrzy kilka razy z tego samego komputera to się liczy raz czy "kilka" razy "

Gość gość
Bo ja klikam i jest cały czas 404.

Gość gość
Podnos temat to potem ci klikne z innego komputera jak znajde.

Gość gość
"Nie wierze że ktoś ze szkoły mógłby wymyślić takie pierdoły" Dziwi mnie, ze czlowiek wyksztalcony (zakladam grzecznie) moze miec tak dobra opinie o szkolnictwie jakimkolwiek

Gość gość
Rada: wstawiaj link w tematach o kobietach pod pomaranczowym nikiem prawictwo_pospolite, beda klikac myslac ze to znowu gole baby

Gość gość
Ludzie klikają a tam cały czas jest 404 :D

dziekuje naprawde serdecznie, sam obserwuje statystyki tego yt i nic sie tam prawie nie zmienia, a nie tylko na kafeterii poprosilem o pare klikniec ;p co do szkoly to sa studia :D co najsmieszniejsze, nie jest to renomowana szkola i moze dlatego ;p wklejam linke jeszcze raz "https://www.youtube.com/watch?v=2ALl7imAnwE"