Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 4latka mozna na chwile zostawic samego w domu ?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli masz dobrych i zaufanych sąsiadów to zostaw dziecko na te parę minut u nich wytłumacz ze musisz na chwilę do sklepu. Lepiej tak niż zostawić dziecko całkiem bez kontroli.

Gość gość
Wiecie, jak zdarzy się wypadek, to matka pluje sobie w brodę, że w klopie za długo siedziała, albo patrzyła przez okno zamiast na dziecko. Wystarczy parę sekund. Ja bym dziecka tak bez ważnego powodu nie zostawiała, ale gdyby np. chodziło o to, że ktoś ma zawał i trzeba natychmiast wezwać karetkę to chyba tak.

Gość gość
Ja mojego zostawialam na chwilke zeby zejść po cos do piwnicy, mieszkamy w kamienicy. Teraz ma 4 lata i spokojnie do sklepu za rogiem moge sobie wyskoczyc.

Gość gość
Akurat z tym się zgadzam,kiedyś dzieci znali się i te młodsze i starsze Jak się zapytali gdzie jest syn ,to zawsze ktoś widział.Ale jak mają się poznać kiedy od małego wszędzie z rodzicami.Czasy się zmieniły.Chociaż niektóre dzieci w wieku 6 lat chodzą już same na podwórko.

Gość gość
zejsc na dol ze smieciami czy do skrzynki na listy ok, ale do sklepu? To zawsze jest wiecej niz 10 min. A co jak Cie potroci samochod jak bedziesz przechodzila przez ta ulice?

Gość gość12333
Możesz zrobić zakupy przez internet w większości super marketów np. Auchan, Piotr i Paweł, L eclerk z dostawa do domu.