Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elfka87

zajscie w ciaze?

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie mi proszę (o ile któras byla w takiej sytuacji) jakie sa szanse na zajscie w ciaze i czy ktoras z was miala takie objawy) Kochalismy sie z partnerem podczas owulacji, problem w tym ze prezerwatywa zsunela sie przed wytryskiem i wszystko zostalo w srodku.. 2 dni pozniej zaczal bolec mnie brzuch tak jak przd okresem i o dziwo trwa to do dnia dzisiejszego (w sumie jakies 7 dni) okres powinnam dostac w poniedziałek. Dzisiaj robiłam test i na pierwszy rzut oka nie było nic widac... a tu przypatrzyłam sie dobrze i pod swiatło widac jedna cieniutka kreseczke tylko trzeba sie dobrze przypatrzec... zastanawiam sie tylko czy to czasem nie jakas kreska konstrukcyjna testu? Mial ktos tak?

Ciąża jest bardzo możliwa przy zsuniętej prezerwatywie , natomist z tym testem równiez ja mam problem kilka godzin temu robiłam test i wysła bardzo jasna druga kreska i nie wiem jak to zinterpretować

Własnie ja ja widze tylko pod swiatlo dzienne i troche mnie to skołowało bo nie wiem czy test jest wiarygodny czy to po prostu miejsce w ktorym ma byc faktyczna kreska

Gość pat29
Ja kiedys mialam tez taka sytuacje i nie zaszlam w ciaze,a strasznie sie balam.A bolacy brzuch moze byc przez samoistne nakrecanie,jeszcze mdlosci Ci dojda jak mi. ☺

Dokładnie mam to samo, ledwo widać ta kreska. Ja powinnam dostać okres w piątek wiec postanowiłam wykonać kolejny test wlaśnie wtedy i zobaczymy z tego co przeczytałam na róznych forach bardzo jasna kreska to najprawdopodobniej ciąża tylko bardzo wczesna dlatego ta kreska taka blada :/

Gość gość
Szansa jest skoro to bylo przy owl ale na test chyba za szybko. Powtorz go za pare dni. Ja tez mialam kiedys taka kreske nlada jak Ty ze tylko pod swiatlo dzienne ja widziala ALE w ciazy nie bylam wiec moze niektore testy taka wade maja. Niestety nie pamietam z jakiej firmy to byl test

Ja rozumiem ze to może tez nie być ciaża, jednak bardzo się w tym miesiacu starałam wyznaczyłam sobie owulacje testami wiec mam nadzieje ze to jednak ciąza

Gość pat29
Test dopiero w miare wiarygodnie wyjdzie dwa tygodnid po zaplodnieniu,albo w dzien spodziewanej miesiaczki.