Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jstem piękną kobieta aż dech zapiera i inne matki zazdroszczą mi tego

Polecane posty

Gość gość

Widze ich zawistne spojrzenia na ulicy....w tym kraju bycie pięknym to zbrodnia....

Gość gość
Bycie zadufanym w sobie jest gorsze

Gość gość
Też tak kiedyś miałam autorko. Inne kobiety nie znosiły mnie bo mi zazdrościły, a kiedyś to w ogóle jak wracałam skądś z koleżanką wieczorem ulicą to jakaś obca dziewczyna rzuciła się na mnie i praktycznie pobiła. Ale wiesz co ? Minęło pare lat, a ja zestarzałam się, zbrzydłam i już nie mam takich problemów.

Gość gość
To masz już po 60 tce. Bo prawdziwe starzenie zaczyna się u kobiety po 60 tce. Do 60 da się wszystko jakoś zatrzymać. Potem już ciężko.

Gość gość
Autorko he he he he he tak tak mysl tak :-) he he he

Gość gość
Mam propozycje :-) naloz spodnie dresowe, bluze z kapturem, zaczesz wlosy do tylu i zwiaz w gumke, naloz opaske i zmyj makijaz. Nastepnie wstaw nam swoje zdjecie i wtedy ocenimy czy jestes piekna kobieta i czy zapiera nam dech w piersiach :-D

Gość gość
A mozesz jestes tak brzydka ze az ludzie przystaja i patrzą

Gość gość
Albo tak wymalowana ha ha

Gość Ale to już było
Uwierzyła bym gdyby ktoś wypowiadał się w ten sposób o tobie.Masz bujną wyobraznię, dlatego sobie kadzisz.

Gość gość
Bo makijaż i farba do włosów czynią cuda ,powiem wam że każda kobieta która się wymaluje jest ładna, ja bez makijażu jestem brzydka a moja mama mówi "rób makijaż bo jak jesteś wymalowana to jesteś piękna jak amerykańska aktorka" :)

Gość gość
ale co tylko matki ci zazdroszczą,czyje innych dzieci ?Weź ty napisz poprawnie.

Gość gość
A mnie az zaperlo. No wszystkie matki ji zazdroszcza

Gość Fajnie jest
Każde brzydkie pudło gdy nałoży tapetę jest ładne.Nie ma brzydkich kobiet.Są tylko zaniedbane.Wyobrażam sobie ciebie po nocy, fujjjjjj:D

Gość gość
12:33 Nie jestem po 60-tce ale jestem wymagająca, jestem zwolenniczką zasady wszystko albo nic. Nie lubię pośredności jak to wy sie zadowalacie. Dlatego wg moich standardów już się zestarzałam i choćbym nie wiem jak ćwiczyła, zdrowo się odżywiała, to już w moim mniemaniu nie będzie to samo, a botoksów, liftingów nie uznaje. Taka np. Kinga Rusin to jest już dla mnie stara kobieta, tzn. może jak sie pomaluje to niby nie jest brzydka ale, w porównaniu jakby włączyć jak zapowiada program 20 lat temu to różnica w wyglądzie jest kosmiczna.

Gość gość
Jakie zawistne dziwy. Autorko to normalka, że cię tu jadą. Ja też jestem ładna i nie powiem ci złego słowa, bo ci nie zazdroszczę w odróżnieniu do tych zaniedbanych loch wyzej. Tak trzymaj kobieto:)

Gość gość
O, o...juz sie odezwaly zazdrosne, zaniedbane mamusie. Wlepiaja we mnie te slepia zazdrosnym wzrokiem. :) ja jestem piekna az dech zapiera, mezczyzni wpadaja na slupy jak ide chodnikiem, tak sie ogladaja, budowa staje jak przechodze obok bo wszyscy robotnicy sie slinia na moj widok. A do tego moje drogie mam mega ciasna c**eczke bo mialam opłacone cc :) moj maz szaleje na moim punkcie, bralby mnie wszedzie.

Gość gość
Fajnie jest dziś Każde brzydkie pudło gdy nałoży tapetę jest ładne.Nie ma brzydkich kobiet.Są tylko zaniedbane.Wyobrażam sobie ciebie po nocy, fujjjjjjsmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Uwierz mi, ze znam takie, ktorym nawet makijaż nie pomaga

Gość gość
Też jestem zjawiskowa. Ludzie mnie zagadują na ulicy, zwłaszcza faceci, ale nie spotykam się z przejawami niechęci. Ludzie są dla mnie bardzo mili. Może masz autorko paskudny charakter i uwidacznia się on na twarzy?

Gość gość
Kinga Rusin stara????? o boze

Gość gość
Ja przed ciążą miałam piękną figurę i ładną twarz. Po ciąży mam jeszcze parę kilo do zgubienia ale za to twarz jest piękna. Znajomi mi mówią że bije ode mnie blask. Jestem z tych kobiet po których widać czy są szczęśliwe czy nie. Nawet jak bywałam zakochana to od razu było to widać po twarzy Poza zazdrością fałszywych koleżanek nie spotkałam się z niechęcią innych.

Gość gość
nie dobrze że mąż ma ochotę cię brać to świadczy ze jesteś tępą lochą tak tu wyczytałam ostatnio :-D