Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę iść do łóżka z 63 latkiem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, chcę się kochać z Panem w takim wieku. Ja jestem przed 30. Poszlibyście na takie coś? On tego bardzo chce, a ja się boję. Nie mam aż takiego doświadczenia jak On. Jak się do tego przygotować?

Gość gość
A jest chociaz bogaty? no i może cię zatruć starymi jajami... nie boisz się?

Gość gość
Co taki stary zgred może ci dać? Będzie sz musiala ciągnąc mu fiuta ze starą spermą.. ble..

Gość gość
zatrucie jajami to jedno, drugie - co jak zejdzie na zawał? będziesz musiała dzwonić po karetkę i się najesz wstydu! lekarz albo ratownik będzie myslal, ze robilas to z własnym ojcem/dziadkiem :O w ogole to jest gerontofilia, niby nie jest zakazane , ale źle to będzie wygladalo

Gość gość
są ludzie, których podnieca stare ciało, kobiety i faceci, normalne zboczenie- tak jak są pedofile to sa też gerontofile

Gość gość
Serio, to kobiety są głupie. Znajdź sobie jakiegoś młodszego. Jemu, to już nawet nie stanie

Gość gość
Dziewczyno, On pewnie ma żonę, dzieci i wnuków i chce się jeszcze dowartościować z młodą dziewczyną. Nie bądź głupia i nie przystawaj na taką propozycję. Dla Ciebie to strata czasu i trauma. Jemu już nie tak łatwo będzie znależć młodą dziewczynę. Ludzie Cię wezmą za głupią, a Jego za silnego cwaniaka.... Swoją drogą musi mieć dobry bajer skoro potrafił omotać młodą dziewczynę.....

Gość gość
Dziękuję za wszystkie komentarze :-) Ja nie miałam ojca i być może w Nim Go zobaczyłam i stąd moje myśli, a On jest bardzo miły, czuły i w ogóle