Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Negatywny test 13 dni po owulacji

Polecane posty

Gość gość

Witam,dzis jestem 13 dni po owulacji i nie zanosi sie raczej na okres.Owulacja potwierdzona monitoringiem.Moja faza trwa 10-12 dni dzis mam 13 dzien i robilam bardzo czuly test,bo 10 mlu i negatywny. Okres dostaje na luteinie,dzis powinnam odstawic ale jeszcze nie mam. Odstawic sama luteine pierwszy raz bez okresu czy brac dalej mimo,ze negatywny. Luteine biore od 8 msc i jeszcze mibsie nie zdarzylo,zeby nie dostac w trakcie.

Gość gość
U mnie ten sam czuly test byl pozytywny 9 dni po potwierdzonej rowniez monitoringiem owulacji. Oczywiscie druga kreseczka byla bardzo jasna taki cien. Z czasem ciemniala. Ale do zagniezdzenia zarodka u Ciebie moglo dojsc pare dni pozniej niz u mnie akurat. Jezeli chodzi o luteine to nawet jezeli jestes w ciazy to bez obaw mozesz ja brac. Ja biore na podtrzymanie ciazy.

Gość gość
Dzieki,wlasnie lekarz mowil,ze nawet jak blada kreska bedzie to zwiekszyc dawke.No,ale 13 dni po i taki czuly to juz trace nadzieje.

Gość gość
Mi test o takiej czułości pokazał ciążę w 24 dniu cyklu czyli jakies 10 dni po owulacji ( cykle 28 dni ) Na Twoim miejscu bralabym jeszcze luteine i za dwa dni kolejny test A jak wtedy negatywny to odstawienie

Gość gość
Zrob test z pierwszego porannego moczu. Bo wtedy stezenie hormonu jest najwieksze. I mozesz jeszcze zrobic sobie z krwi beta-hcg i wtedy bedziesz miec 100% pewnosc :-) Pojdziesz jutro rano to w piatek juz bedziesz wiedziala. Trzymam kciuki!

Gość gość
Ok chyba tak zrobie,dziekuje wszystkim i pozdrawiam.