Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

MOJ KOLEGA SIE DZIWNIE ZACHOWUJE!

Polecane posty

Gość gość

Wiec sprawa wyglada tak: mam kolege z ktorym mialam kontakt jak chodzilismy razem do gimnazjum, potem sie troche urwal i teraz znowu mam z nim kontakt. 18 wrzesnia mialam urodziny. Napisal nagle do mnie zyczenia na priv na fb i przy okazji ze musimy sie koniecznie spotkac. ( wczesniej nigdy do mnie nie pisal). Umowilismy sie na konkretna godzine po czym w dniu spotkania pare min przed napisal ze nie moze i czy moze byc innego dnia wiec napisalam ze tak i znowu sie umowilismy i znowu odwolal. Potem pisal juz tak co tydzien czy chce sie jeszcze z nim spotkac i za kazdym razem przekladal to spotkanie i sie wycofywal. Dzisiaj znow mielismy sie spotkac i nawet nie napisal ze jednak nie (zawsze pisal chociaz na 2 min przed) czekalam na niego dlugo a on sie wcale nie odezwal. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Wyglada tak jakby mu zalezalo zeby sie ze mna spotkac a jednoczesnie ciagle cos nie wychodzi. Nie mam pojecia czy robi to celowo czy jak, bo nie mialby po co. W miedzyczasie jeszcze gadalam z nim 2 razy na przystanku i normalnie sie z nim rozmawialo jak z takim dobrym kumplem. Chcialabym z nim to wyjasnic ale nawet nie mam kiedy bo sie z nim nie mam jak spotkac a nie chce przez wiadomosci bo to nie to samo. Jak myslicie czemu sie tak zachowuje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować