Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mam 173 cm wzrostu i ważę 81 kg :(. Chciałabym schudnąć chociaż 10 kg. Jeszcze w marcu ważyłam 86 ale schudłam w 7 tygodni jedząc tak: Śniadanie: 3 kromki chleba wasa z masłem, wędliną, pomidorem + herbata z 1 łyżeczką cukru. Obiad: Wszystko tylko połowę mniej np pół udka 2 ziemniaki i surówka + herbata z 1 łyżeczką cukru. Kolacja: 3 kromki chleba wasa i np serek wiejski 200g + herbata z 1 łyżeczką cukru. Międzyczasie piłam wodę i sok jabłkowy prosto z sokowirówki tak do 3 szklanek. Potem zaprzestałam tej diety i nie przytyłam ani grama. Teraz codziennie próbuje wrócić do tej diety ale bez przerwy mnie ciągnie do słodyczy :( i wmawiam sobie, że zacznę od jutra. Może jednak to zła dieta? Doradźcie

Gość gość
To że masz ochotę na słodkie to zbyt mała ilość tłuszczy w diecie oraz kalorii. Jak na swój wzrost jest bardzo mało.poczytaj trochę że schudnąć można też jedząc

Gość Mariolcia28x
Ja jadam tak: śniadanie:2 kromki razowego pieczywa do tego serek na kanapki szynka,ser i warzywa i jajko na twardo II śniadanie: 2 owoce ja kiwi i jabłko Obiad: 2 łyżki kaszy orkiszowej do tego mięsko ja filet z piersi z mozzalerlo i pomidorem i do tego sałaka z mix sałat z warzywami podwieczorek:jogurt naturalny i mandarynki 2szt kolacja; sałatka z mix sałat pomidora,ogórka,papryki i mięska podpieczonego z udka ;) i odżywiając się tak dużo się ruszam biegam i chodzę na basen do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i waga spada mi naprawdę bardzo ładnie w 2 miesiące zrzuciłam 10kg więc nie jest tak że mało jesz a chudniesz jedź tyle być miała siłę i nie czuła głodu ;) mimo iż tak jem to suplement wspomaga mnie bo czasami mam chwile taką że bym coś przegryzła ale on hamuję to uczucie głodu i trwam dalej na diecie bez grzeszków;)

Gość sauna rządzi
Mariolcia - świetnie opisany sposób na pozbycie się wagi, ja od siebie dodałabym jeszcze pobyty w saunie i jagody acai, bo są bogate w szereg witamin i wspomagają odchudzanie. chodzę regularnie, a jak nie mam czasu się wyrwać na parową, zastępuję ją sauną karbonową. waga cały czas leci w dół, brak zastojów i przede wszystkim chudnę równomiernie na całym ciele.