Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina543543543

Boje się że kolorowi mnie zgwałcą ! Mam 170 cm wieć chyba jestem bezpieczna ?

Polecane posty

Gość Marcelina543543543

Według anonimowych badań kolorowi ( czarni, brązowi, żółci) marzą o tym aby gwałcić białe kobiety. Bo biały kolor jest wyjątkowy i chcą dokuczać białej rasie ( rasizm). Myślę że nie muszę się bać bo oni są niscy czyli gwałcą niskie kobiety, jedynie muszę uważać na czarnych bo oni są wysocy ale nie wszyscy i ich jest mało.

Gość gość
Z jednym no może z dwoma może byś sobie poradziła ale z pięcioma raczej nie a przecież mogli by działać z zaskoczenia

Gość gość
nie bój się, obronię Cię :-)

Gość gość
trzeba uważać

Gość trzech murzynów
nie jestes bezpieczna w dodatku wybijemy ci zeby zebys k***sow nie gryzla biala suko ;)

Gość marcelina545454
trzech murzynów dziś haha, bardzo śmieszne wiem że to napisał w żartach biały Polak :-)

Gość gość
po prostu trzeba uważać i się bronić jak coś

Gość gość
Niech cie zlapie banda syryjczykow, zamknie w piwnicy na tydzien i wali na wszystkie otwory, uzywajac tez zwierzat :D podobaloby ci sie dzifffko :D:D

Gość gość
gość dziś nie bój się, obronię Cię usmiech.gif dziękuje :-)

Gość gość
gość dziś ten komentarz jest NIE normalny

Gość gość
ile autorka ma lat?:classic_cool:?

Gość gość
nie bój się :-) , po prostu uważaj a jak coś to się broń :-)

Gość marcelina545454
gość dziś nie jestem dzieckiem, bo już nie rosnę, jestem mądrą osobą, nie powiem ile mam lat bo nie lubię za dużo pisać o sobie. Ważne jest to że jestem mądra.

Gość karolsdfhjkdf
ale głupi temat i część komentarzy !!!

Gość gość
18:50 Ten temat nie jest normalny

Gość gość
gość dziś nie tylko, komentarze niektóre też

Gość Edziaaaaaaaa
Też się boję :o W moim mieście coraz więcej..

Gość Mam g0wno na twarzy31
A ja nie mam powodu się bać, bo jestem tak bardzo brzydka, że to oni baliby się mnie zobaczyć w ciemnym zaułku hehe

Gość gość
Edziaaaaaaaa dziś moją koleżankę chciał zgwałcić Chińczyk , ale on jest niski, ona wysoka wiec bez problemu go pokonała, użyła paralizator i uciekła , nie bój się uważaj, jak coś się broń, będzie dobrze

Gość gość
Mam g0wno na twarzy31 dziś haha, no ale wiesz są różne gusta :-)

Gość gość
marcelinko tobie sperma bialych trzech facetow potrzebna ;)

Gość marcelina545454
gość dziś nie

Gość gość
haha, ale wy wszyscy lub prawie wszyscy piszecie głupoty, widać że wam się nudzi, haha :-)

Gość Edziaaaaaaaa
Jedyna zaleta tej sytuacji jest taka, że mam szansę zostać damą w opresji :classic_cool: żeby wreszcie uratował mnie jakiś przystojniak, o czym skrycie marzę :)

Gość gość
i prze rżnął twoja slodka biala tzipke swpoja spermowa lanca :classic_cool:

Gość gość
haha

Gość gość
Proimigracyjna polityka Unii Europejskiej schodzi na przysłowiowe psy. Przekonał się o tym prawnik, wysoki urzędnik UE, którego nastoletnia córka została zgwałcona i zamordowana przez jednego z uchodźców. 16 października, w rzece Dreisam na terenie miasta Fryburg Bryzgowijski odnaleziono zwłoki 19-letniej Marii Ladenburger - studentki medycyny. Dziewczyna była córką dr Clemensa Ladenburgera, asystenta Dyrektora Generalnego Służby Prawnej Komisji Europejskiej i chętnie zajmowała się udzielaniem pomocy dla uchodźców. Na samym początku ustalono jedynie, że Maria po prostu utonęła w rzece. Jednak podczas ponownego dochodzenia odkryto na brzegu rzeki kilkunastocentymetrowy włos, który jak się okazało, należy do mężczyzny. Znaleziono również szalik ofiary i porzucony rower - przedmioty te również zawierają ślady DNA sprawcy. Kilkutygodniowe oraz bardzo intensywne śledztwo pozwoliło ustalić kto jest prawdziwym sprawcą gwałtu i morderstwa. Policja zatrzymała 17-letniego uchodźcę z Afganistanu, który zupełnie sam przybył do Niemiec w 2015 roku. We Fryburgu Bryzgowijskim otrzymał azyl i zaopiekowała się nim pewna niemiecka rodzina. Nastolatek z Afganistanu został więc oskarżony o gwałt i zamordowanie dziewczyny. Śledczy próbują teraz ustalić, czy ten sam uchodźca ma coś wspólnego z gwałtem i śmiercią innej kobiety, której ciało zostało znalezione na początku października. Major Fryburga Dieter Salomon stwierdził, że jest to zupełnie odosobniony przypadek i nie wolno generalizować, że wszyscy uchodźcy to przestępcy. Oczywiście, że w pewnym sensie ma on rację, lecz statystyki nie kłamią - masowy napływ uchodźców ma ścisły związek ze wzrostem przestępczości, czego przykładem są Szwecja i Niemcy. Obecnie do najbezpieczniejszych państw w Europie pod względem ryzyka wystąpienia zamachu terrorystycznego należy Polska, która nie przyjmuje muzułmańskich uchodźców z Bliskiego Wschodu. W 2015 roku, z okazji Międzynarodowego Dnia Eliminacji Przemocy wobec Kobiet, nasz kraj został wyróżniony jako jeden z najbezpieczniejszych dla kobiet.