Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny dlaczego uwielbiacie murzynów i arabów?

Polecane posty

Gość gość
moga to robic z kim tylko chca, nie sa zmuszone jak nasze matki brac co popadnie usmiech.gifusmiech.gifoczko.gif gosciu 22:17 jednak twój ojciec chyba brał co popadnie i chyba nie wytrzymał jednak i spierniczył widząc co za downa stworzył wsadzając k****a w nie tą co powinien :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D

Gość gość
proszę bez hejtu. Jako autor tematu nie życzę sobie opluwania nikogo. Chce kulturalnie popisać a nie kłócić się. Skąd w was tyle nienawiści ? Rzeczywiście wpis tej pani był poniżej pasa

Gość gość
same sie kurfyy opluwaja tak jak blachary i to nie sa kobiety tylko bezwartosciowe kurfyy ktorych beda sie wstydzic wlasne dzieci ;) pajacu ktory niby nikogo tu nie obraża.. jak myslisz dlaczego lajdaczki kurfiace sie za granica nigdy nie powiedza o tym rodzinie, dziecia?;):D:D:D za trudne to nie jest.. sam pomysl dlaczego skoro rzekomo nie zaluja i sie nie wstydza.. wlasne dzieci tez uznaja za gorsze kiedy dziecko nie zrozumie?:D:D.. wartosciowy polak facet kazdy nawet czarny brzydziklby sie takiej latawicy w ich kulturze kobiete ktora posiadzie niewierny zabija się.. dlaczego murzymi ucinali piersi karmiacym matka tego samego koloru skory jednak z innego plemionia

Gość gość
autor mial 24 cm penisa murzyna w doopie i pieprzy bzdury jak malo ktory :D🖐️

Gość gość
po prostu lubię fantazjować o ciemnoskórych facetach i białych dziewczynach

Gość gość
Biała rasa rządzi reszta to chwasty brudsy jebane wpierdalają sie na sile kurwy nieroby do europy i zaśmiecają ją a tym którym to pasuje to niech postawią sie w sytuacji jak ci którzy stracili swoich bliskich przez ciapatych a niektóre durne babska chcą sie jebać z nimi kurwa masakra jakie są puste

Gość gość
A wam dalej zal bo sami jesteście a wasze siostry,przyjaciółki, znajome wyjeżdżają za granice i od razu wiążą się z przystojnym arabem albo murzynem i śmieją się z was, samotnych buraków siedzących na d***e w wsiach i miasteczkach i wylewających żółć na kafe :)

Gość gość
lubicie te czarne ogiery co ? :P

Gość gość
Tu nie chodzi tylko o wielkiego k****a ale o całokształt podejścia do kobiety. Czarni, Arabowie potrafią kobietę oczarować a wy polscy chłopcy to jak jaskiniowcy jesteście.

Gość gość
niesamowita sytuacja miała miejsce w Kolonii podczas tego płynnego Sylwestra. Dwóch imigrantów najpierw chciało sobie zrobić zdjęcie z laskami. Dziewczynom towarzyszył narzeczony jednej z nich po chwili Arab zaproponował mu 5 tysięcy euro za odstąpienie dziewczyn. Po czym stwierdził ze albo odda kobiety albo śmierć :D

Gość gość
Wolę meksykańców...

Gość gość
a z jakiej telenoweli ? :P

Gość gość
a kogo wolicie murzynów czy arabów ? Któremu byście się wypieły ?

Gość Kasiamilusia
Bo maja duze penisy i nie potrzebuja seksu oralnego i analnego gdyz wszystko czuja w naszych cipkach. Polscy chlopcy maja straszne komplelsy na tym punkcie wiec prefeelruja te formy seksu. A murzyni sa dowodem na to, ze jak sie ma czym to najlepszy waginalny seks. Dlatego kaleki.

Gość gość0001x
Popieram pania wyzej. Jak bylam z murzynem to nie potrzebowalismy gry wstepnej, jedynie mnie troche liznol i ostrw ****nko, a nasi faceci sa sfrustrowani swoimi 14 tkami tak wiec musza wpychac faje po migdalki bo woedza, ze zadna przy nich nie zapiszczy hihi

Gość gość
do dwoch powyzszych pań tutaj.. xx kto ma kompleksy to ma :classic_cool: wole unikac egzotycznych dajek, :classic_cool: bo nie chce się zarazić jakimś tryplem od laski co obrabiala pale kozojebcy :classic_cool: większego penisa.. no tak :D:D: wiadomo o co chodzi dwom powyzej.. tylko pyyzde maja do zaoferowania facetowi 0 kreatywnosci ::D:D tak jak 0 godnosc***ewnie ;) leca na pale i kase k***iska bez wartosci :classic_cool: tylko na to , za male cycki za duza dupoa itd i kto ma kompleksy niby jak nie baba?..

Gość gość
ii wiekszej bzdury ze nie potrzebuja seksu oralnego, analnego pustaku nie napisac brudasko.. bo pewnie dlatego nie bral cie w anusa ten twoj czorny p*****elec :D

Gość gość
a więc to prawda ze polki śnią nocami o wielkich murzyńskich penisach :D

Gość gość
największe k***sy mają według statystyk algierczycy :D

Gość goscioweczka
Hehe ale zakompleksione pedalki przed nami :) no tak czyli paniw mialy racje, oburzenie wynika z ich frustracji.

Gość gość001x
Tu nie chodzi o kreatywnosc, oral byl czasem prsy zmianie pozycji. Widzisz kreatywna bardzo jestem :) jak sie ma czym pelierdolic to widzisz nie potrzeba udziwnien a nasz seks zawsze byl nie ziemski. Ja nie potrzebuje zeby polski chloptas mnie chcial, i co ze spalam z murzynem? On niby w czym gorszy od ciebie? Facet odrazu dobieral sie do mojej p**deczki, a taka prawda ze 14 cm i cienkim bolcem nic nie narobisz i potrzebujesz anali jak pedal. Jak chcesz loda to zostan teczowym chlopcem, chyba ze juz jestes. Frusttacie :-)

Gość gość
dziewczyny nie zwracajcie uwagi na troli

Gość gość001x
Wiem, staram sie :) nie rozumiem naszych chlopcow, ja mowie tylko szczera prawde. Z wlasnego doswiadczenia, jak sobie przypomne seks z nim to az mam ciarki... mial ok 23 cm, strasznie gruby, czasem bolalo... ale strasznie chcialabym moc przezyc to jeszcze raz :) araba nie mialam i nie chce. Nasi panowie sie oburzaja faktami.

Gość AnanoimowyArekx
A no tak panowie, nie ma sie co oszukiwac. Kobietki tu maja racje po czesci, moj penis ma 22.cm, jest gruby i sam sie zastanawiam co faceci widza w lodach, seksie analnym , fajny przerywnik w pozycjach i tyle. Duzy penis nawet nie zmiesi sie w ustach przexietnej dziewczyny, a gdybym chcial cos poczuc to musialbym ja nim zabic no a pupe? Przecuez bym jej kiszki rozepchal. Tak wiec to fakt z ta wielkoscia :-) to troche potwierdza twierdzenie, ze to zakompleksieni ludzie

Gość gość
a jesteś z nim nadal ?

Gość gość001x
Nie, musialam wrocic do kraju :) niestety

Gość gość
dlaczego nie zostalas jego zona?

Gość gość
ja piertole bo się posikam, co za osioł