Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie takie fantazje ?? Serio pytam

Polecane posty

Gość gość

Mam to od dłuższego czasu i nie wiem co z tym zrobić wiem powiecie że estetyczna jakiś nie norealny może tak jest ale nie wiem. No dobra to napiszę śniło mi się kOlka razy i cały czas o tym myślę. Nie wiem akurat to się nazywa czy wogólne się nazywa mija dziewczyna robi kupę mi na klatę potem zaczyna ją dotykać lekko rozsmarowywać a potem bierzę kawałek i zaczyna rozsmarowywać na swo ich piersich i ją zlizywać a potem robimy to cali tym wysmarowani ja jeszcze w miedzy czasie wylizuje jej pupę. Po wszystkim bieżemy wspólną kąpiel. Jak myślicie serio pytam powiedzieć jej o tym i czy jest szansa że się zgodzi i czy się czasem nie przygamy. Jesteśmy razem od 4 lat ja 26 ona 25 robiliśmy już anal nawet raz sikałem jej do ust.Ale poza tm jestem bardzo dobrym chłopakiem przynajmiej tak mi się wydaje zawsze myślę o niej zawsze robię długie dokładne minetki. Jak myślicie warto spróbować.

Gość gość
O ja p*****le

Gość Świstak trojański
Dlatego właśnie wszelkie spory o program nauczania przedmiotu "Wychowanie do życia w rodzinie" uważam za niecelowe. Ludzie świetnie radzą sobie sami. :classic_cool:

Gość gość
O ku*wa..

Gość gość
Fuj

Gość pervers001
Dopóki nie zjesz Jej CAŁEJ qpy i nie popijesz szklanką siuśków - nie możesz się uważać za perversa