Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1dobraDziewczyna

Bez seksu dwa miesiące

Polecane posty

Gość 1dobraDziewczyna

z facetem jestem 9mcy. Od ponad 8tyg nie uprawiamy seksu. Zanim zrobił mi całkowite embargo, sex gościł w naszym łóźku coraz rzadziej. Od 5tyg biorę tabletki anty i mam plamienia. Mówi, że to przez te plamienia nie chce sexu, że to niehigieniczne. A ja już jestem w opłakanym stanie, moja samooceana bardzo spadła. Od 8tyg nie zauważyłam ani razu by miał na mnie ochotę. Ani razu :(

Gość gość
co za problem? Nie bierz tabetek tylko pilnuj gumek, a faceta za drzwi

Gość 1dobraDziewczyna
Kocham go. Działa na mnie bardzo i nie ma nic gorszego jak kładzenie się w łóżku jak rodzeństwo. Gumek nie możemy używać, bo nie pasują na niego gumki. Bardzo długo zastanawialiśmy się nad metodą i wybraliśmy tabletki. Przeraża mnie fakt, że jeszcze przez 1,5mca nie będziemy współżyć. To normalne by facet tyle wytrzymał mając codzień w łóżku dziewczynę?

Gość 1dobraDziewczyna
Nie pasują, bo jest obdarowany dużym przyrodzeniem (grubym i długim). Tym bardziej jestem sfrustrowana, mając takiego faceta u boku, nie mogę się z nim kochać :(

Gość gość
To co, ma 30cm?

Gość 1dobraDziewczyna
Nie mierzyłam :) od początku jego stanowisko co do gumek było na NIE. Jednak ja myślałam, że to tylko fanaberia. Dużo facetów woli 'bez'. Kupiłam gumki i namówiłam go. Niestety (stety:) ) szybko się okazało dlaczego nie lubi gumek. Są dla niego za małe.

Gość 1dobraDziewczyna
Nikt, nic nie doradzi?

Gość gość porada
Mam także dużego i grubego więc kupuje extra large. Jeżeli nawet nie pokrywa całego to przynajmniej sperma zostaje w kondonie. Chyba jest to wybór twojego partnera.Ja przy posuwaniu sprawdzam od czasu do czasu czy się nie zsunal a już szczególnie jak się spuszczam

Gość gość
a ja mysle ze tak obdarzony ma nie jedna na boku i juz dla ciebie nie ma sily:O

Gość gość
Masz problem?

Gość 1dobraDziewczyna
do gość porada właśnie kupiłam extra large ale do tej pory leżą w apteczce. Nie chce ich zakładać :/ No a co myślicie na temat sexu podczas plamienia? Kochacie się tak ze swoimi partnerkami?

Gość wera

Przecież gościu może ci posuwać cycki czy uda, zagłębienie łokcia, kolana, pachy, usta, etc. Za gupi jesteś na seks, skoro plamienia ci przeszkadzają - nie możliwe!!! mega durna prowokacja