Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cię, kimkolwiek jesteś!

Polecane posty

Gość gość

nawet zostawię ci tu ->❤️<- serduszko :)

Gość gość
Czyli jak wejdzie tu obsrany menel na kafe to znaczy że to do niego?

Gość gość
Menel też człowiek i należy mu się ❤️ a może więcej...

Gość gość
ale musisz być zdesperowana to ma swoją nazwę jako zboczenie auto psycho lidyczne miłość dla tych którzy leją na cię to przykre ale przede wszystkim chore ,ukierunkuj się na odwzajemnioną miłość ale cię pokaleczyli moje dziecko mam 98 lat i pozwolisz że tak się do cię zwrócę.

Gość gość
A mi sie to podoba, promowanie milosci. ja tez was kocham ❤️ :D

Gość gość
juz duzo w zyciu widzialam swoje lata mam ,ale zeby ktos sie platonicznie zadurzyl w czarnych literkach to tego jeszcze noe grali nawet jezus nie kocha wpisow w internecie

Gość gość
nie jestem nikim waznym za twoje ❤️ dam ci 🌼 i 👄

Gość gość
Przede wszystkim trzeba kochać tych co leją na Cię. Masz 98 lat i zapewne nie poznałaś/łeś prawdziwej miłości skoro tylko ukierunkowujesz się na odwzajemnioną miłość. Tzn. że kochasz tylko siebie bo dajesz to co dostajesz. A tu chodzi o to by dać pomimo, że się nie dostaje. Bo Ci co nie dają tak naprawdę kochają tylko siebie. Kocham Was i nie musicie mi odpłacać swoim sercem. W każdym człowieku należy dostrzec cząstkę Boską bez względu kimkolwiek jest.

Gość gość
bog umar i my go zabilismy

Gość gość
I nie chodzi tu o to czy jest dobrym czy złym człowiekiem bo nie nam to sądzić. Nie chodzi o to czy jest bogaty czy biedny bo nie my daliśmy mu jego bogactwo czy biedę. Chodzi o to, że został stworzony przez Boga a my mamy żyć w myśl przykazania Bożego. Kochaj bliźniego swego jak sam siebie samego.

Gość gość
I dzięki Bogu, który posłał swego Syna na świat po to by został przez Niego zbawiony. Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.

Gość gość
gość dziś bog umar i my go zabilismy Gościu o czym Ty piszesz? Chyba nic nie wiesz o Bogu. Bóg jest nieśmiertelny. „A królowi wieków, nieśmiertelnemu, niewidzialnemu, jedynemu Bogu, niechaj będzie cześć i chwała na wieki wieków. Amen” (1Tym. 1,17).