Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

nauka angielskiego.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam :) Mam 18 lat i wreszcie postanowi艂em nauczy膰 si臋 angielskiego ;) Wielkimi krokami zbli偶aj膮 si臋 ferie zimowe i chcia艂em w te ferie wyjecha膰 na kursy j臋zykowe np do Anglii nauczy膰 si臋 tego j臋zyka ;) poradzicie jakie艣 konkretne firmy zajmuj膮ce si臋 tym ?? :) i czy w og贸le da si臋 tak nauczy膰 angielskiego :P ( m贸j poziom jest aktualnie na poziomie zerowym ). pozdrawiam i dzi臋kuj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Na kr贸tkich feriach niewiele si臋 nauczysz, ale w sumie za dwa, trzy lata mo偶esz jako tako opanowa膰 j臋zyk je偶eli b臋dziesz chcia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecinko... do jakiej ty szkoly chodzisz, ze nie umiesz jezyka angielskiego? Co ty na maturze zdajesz z jezyka obcego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zajmuj膮ce si臋 tym ?? usmiech.gif i czy w og贸le da si臋 tak nauczy膰 angielskiego jezyk.gif ( m贸j poziom jest aktualnie na poziomie zerowym) xxx Da sie, ale w ciagu killu tygodni nikt ci do glowy nie naleje wiedzy. Nauka jezyka to proces trwajacy latami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tymoteusz1
Najlepiej nastawi膰 si臋 na d艂u偶sz膮 nauk臋 w dobrej szkole angielskiego. Mysl臋, 偶e 艣wietnie sprawdz膮 si臋 takie miejsca jak http://szkolalemon.pl/ kt贸re stawiaj膮 w艂a艣nie na kompleksow膮 nauk臋 przez d艂u偶szy czas. Dzi臋ki temu na pewno dobrze opanujesz angielski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, ja mia艂am kiedy艣 du偶y problem z nauka j臋zyka angielskiego ale od kiedy pozna艂am metode Zuzy ju偶 si臋 nie wstydze m贸wi膰 po angielsku. Metoda ta pozwala szybko nauczy膰 si臋 j臋zyka i uczymy si臋 go kiedy chcemy i tylko najwa偶niejszych rzeczy. Serdecznie polecam ja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BartekTea
Nie s艂uchaj ludzi, kt贸rzy powiedz膮, 偶e si臋 nie da. Za kr贸tko. 呕e nie tak, nie 艣mak. Poczytaj sobie artyku艂y na http://naucz-angielskiego.pl i sam stwierdzisz, 偶e nie ma w tym 偶adnej g艂臋bszej logiki i trudno艣ci. Kwestia nauki z domu wymaga po prostu du偶ej systematyczno艣ci, skupienia na powtarzaniu, czytaniu, pisaniu i m贸wieniu. Nawet 5-10 s艂贸w dziennie, a potem rezultaty zaczn膮 przychodzi膰 same. Ja si臋 tak uczy艂em sam i po trzech miesi膮cach by艂em w stanie przeprowadzi膰 bez jakich艣 wi臋kszych problem贸w normaln膮 rozmow臋...

Udost臋pnij ten post