Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę już być dziewicą!

Polecane posty

Gość gość

Miałam kilku chłopaków i nigdy do niczego nie doszło (mam 18 lat). Mam wrażenie, że żyję jak zakonnica. Na wakacjach chciałam pójść na żywioł, ale to nie w mojej naturze i się rozmyślałam. To jest jak balast, wszyscy mają to już za sobą...Jak tak dalej pójdzie to zostanę dziewicą orleańską! Wiem, że mam jeszcze całe życie przed sobą, ale chciałabym być już doświadczona w tym temacie... :-//

Gość gość
To na co czekasz ? Marsz do lodówki po ogórka. Umyj go i przebij nim błonę :)

Gość gość
Bardzo zabawne... Ja chcę przeżyć pierwszy raz z fajnym chłopakiem. A tymczasem najlepsi są już zajęci. Nie chcę przystojnego przygłupa na ten pierwszy raz.

Gość gość
Dlatego na początek proponuję ogórek z lodówki :) Przynajmniej nie ryzykujesz zajścia w ciążę, ani zarażenia się HIV :) 99% młodych kobiet przeżywa swój pierwszy raz z ogórkiem :)

Gość gość
chcesz odrażającego brzydala

Gość Edziaaaaaaaa
Czyli, że jesteś żeńską formą kafe prawiczka ;) Autorko, zapisz się na jakiś wolontariat czy co tam Ale przecież zaraz studia! Wybawisz się za wszystkie czasy! :D

Gość gość
Ani trochę nie bawią mnie teksty z ogórkiem ;P ogórka wolę zjeść, a do łóżka chcę faceta.

Gość gość
Lepiej zeby byla. Dziewczyny farbuja wlosy na ulicach...sam nie wiem czy nie pekne. Juz nawet teraz mam ochote ale przy tej ciaglej inwigilacji i gps po butach strach zeby nie trafic na klauna... Lepiej zeby byla, juz jej nie pamietam jak na poczatku. Co myslicie?

Gość gość
0/10 nie ma pelnoletnich dziewic

Gość gość
Gdybym już nie była dziewicą to nie podchodziłabym tak emocjonalnie do całej sprawy :) Pierwszy raz chcę mieć romantyczny. Kolejne razy mogą być nawet na polanie z nieznajomym. Rozumiecie mnie? Nie jestem żadną świętoszką.

Gość gość
Tu jest plPolska i tu kobiety maja qrewska nature

Gość gość
Może poprostu przebij błonę palcami ? Wepchnij dwa palce naraz - błona powinna pęknąć :)

przeciez masz dopiero 18lat. Jak chce przezyc pierwszy raz z jakims wartosciowym chlopakiem to bardzo fajnie. Troche to dziwne wedlug mnie, ze narzekasz, ze jestes dziewica, a mowisz, ze nie chcesz pierwszego lepszego

Gość gość
22:31 Aż za bardzo zdaję sobie sprawę z tego, że nie ma już pełnoletnich dziewic! Dziewczyny młodsze ode mnie mają już taki przebieg, że głowa mała. Jestem w tej nielicznej grupie i wcale nie czuję się z tym dobrze :/

Gość gość
Mam to od dłuższego czasu i nie wiem co z tym zrobić wiem powiecie że estetyczna jakiś nie norealny może tak jest ale nie wiem. No dobra to napiszę śniło mi się kOlka razy i cały czas o tym myślę. Nie wiem akurat to się nazywa czy wogólne się nazywa mija dziewczyna robi kupę mi na klatę potem zaczyna ją dotykać lekko rozsmarowywać a potem bierzę kawałek i zaczyna rozsmarowywać na swo ich piersich i ją zlizywać a potem robimy to cali tym wysmarowani ja jeszcze w miedzy czasie wylizuje jej pupę. Po wszystkim bieżemy wspólną kąpiel. Jak myślicie serio pytam powiedzieć jej o tym i czy jest szansa że się zgodzi i czy się czasem nie przygamy. Jesteśmy razem od 4 lat ja 26 ona 25 robiliśmy już anal nawet raz sikałem jej do ust.Ale poza tm jestem bardzo dobrym chłopakiem przynajmiej tak mi się wydaje zawsze myślę o niej zawsze robię długie dokładne minetki. Jak myślicie warto spróbować.

Gość gość
Kindżelika Ale tak właśnie jest. Wszystkie wokół nie są już dziewicami. Niektóre nawet nie pamiętają pierwszego razu. A ja taka nie jestem. Nie chcę później żałować, że oddałam się jakiemuś gnojkowi.

Gość gość
Kindżelika Ale tak właśnie jest. Wszystkie wokół nie są już dziewicami. Niektóre nawet nie pamiętają pierwszego razu. A ja taka nie jestem. Nie chcę później żałować, że oddałam się jakiemuś gnojkowi.

Gość gość
obracasz sie w jakiejś patologi bo ja jestem w liceum i większośc jest dziewicami

Gość gość
Dobre prowo :D Wszyscy łyknęli :P

Gość gość
obracasz sie w jakiejś patologi bo ja jestem w liceum i większośc jest dziewicami

Gość gość
prowo spoconego waligruchy

Gość gość
.

Gość gość
Dlaczego prowo? :O Piszę zupełnie poważnie i szczerze. Nie wierzysz to nie odpowiadaj i tyle... nie zależy mi na komentarzach. Chciałabym tylko usłyszeć jakieś rady czy wskazówki :)

Gość gość
prowo pasujące do podstarzałego kafeprawika

Gość gość
Masz dopiero 18 lat :P Czym ty się przejmujesz? Wprawdzie ja zaliczyłem w wieku 16 ale to był tylko zakład :P

Gość gość
Jeśli patologią nazywasz najlepsze liceum w mieście to OK . Większość dziewczyn w moim wieku nie jest już dziewicami. Nie wszystkie ale znaczna większość.

Gość Turkuć
Utrata dziewictwa to powinien być skutek, a nie cel.

Gość gość
Przejmuję się i nie przejmuję...chcę to mieć za sobą i już. Co nie znaczy, że wskoczę byle komu do łóżka :)

Gość gość
Najlepsze liceum w mieście:D chyba najlepszy psychiatryk prawiczku

Gość gość
Wyjdź stąd i się nie udzielaj. Napisałam do normalnych ludzi, a udzielają się trolle... Do widzenia wam, nie róbcie off topów! :P