Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli nie lubię seksu to być z kimś czy

Polecane posty

Gość gość

zostać samotną? Mam teraz kogoś, kto jest świetnym człowiekiem, ma idealnie takie cechy, jakich chcę u ludzi... Jest bardzo za mną, można na niego liczyć. Ale ja nie lubię seksu i doskonale wiem, że nie polubię. Nigdy. Do niego też nie czuję chemii. Nie mówcie mi, że znajdę kogoś, kto mnie będzie pociągał, bo mam 26 lat, spotkałam masę facetów (zawsze miałam powodzenie) i nic, zero. Uprawiałam seks i on mógłby dla mnie nie istnieć. W każdym razie. Co jest lepsze - być z kimś, przymuszać się do seksu (nieźle udaję) czy zostać samą? Z jednej strony trochę przykre, że udawałabym to. Z drugiej - w każdej innej dziedzinie on mógłby na mnie liczyć, na moją szczerość, moglibyśmy zbudować wartościową relację. Czy ten cholerny seks musi przekreślać całe ludzkie relacje? Co myślicie?

Gość gość
up

Gość gość
nie

Gość gość
up

Gość gość
Najpierw zastanów sie po co ludzie wiążą sie w pary jezeli uważasz ze glownie dla seksu to patrząc z punktu widzenia faceta to dużo w tym racji wiec jeżeli chcesz sie z mężczyzną związać raczej ta rezygnacja z seksu predzej czy puzniej przyczyni sie do rozpadu no ale jest jedno rozwiazanie dajesz mu wolną reke w doborze partnerek seksualnych ale byc może jeszcze o tym nie wiesz a wolisz kobiety tylko jeszcze tego nie próbowałas

Gość gość
Najpierw zastanów sie po co ludzie wiążą sie w pary jezeli uważasz ze glownie dla seksu to patrząc z punktu widzenia faceta to dużo w tym racji wiec jeżeli chcesz sie z mężczyzną związać raczej ta rezygnacja z seksu predzej czy puzniej przyczyni sie do rozpadu no ale jest jedno rozwiazanie dajesz mu wolną reke w doborze partnerek seksualnych ale byc może jeszcze o tym nie wiesz a wolisz kobiety tylko jeszcze tego nie próbowałas

Gość gość