Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście śmieszni...

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie tematy o imionach... Ok rozumiem, ktoś ma dylemat między dwoma imionami i normalnie pyta, a tutaj od razu zawistne kobiety plują jadem. Mamy 21 wiek, zarówno w patologicznych rodzinach pełno Maryś, Stasiów etc. (dla was imiona wybierana przez ludzi z klasą) Jak i w normalnych rodzinach na poziome występują też Nicole, Alany czy inne takie imiona. Więc pisanie komuś, że jest patologią ze wsi zabitej dechami bo chce dać dziecku imię, które jest jest oklepane lub typowo polskie jest żałosne. Widać tylko jaką przyjemność wam sprawia pociśnięcie innych z byle powodu.

Gość gość
* imię, które nie jest oklepane (wolę poprawić, bo zaraz ktoś się tego uczepi) :D

Gość gość
Już? Lepiej Ci? Teraz możesz wypuścić powietrze, rozluźnić pośladki i się zrelaksować. Już nie musisz się tak spinać, już dobrze

Gość gość
Tez tak uwazam ze imie nie ma nic wspolnego z tym czy ktos jest patologia czy nie. Moja corka ma rzadkie imie ale nie wymyslane na sile byle bylo inne tylko od dawna to imie mi sie zawsze podobalo a jestesmy normalna kochajaca sie rodzina

Gość gość
22:54 u nas tak samo, jesteśmy normalną rodziną z dwójką dzieci. Imiona wybrałam sama będąc jeszcze dzieciakiem. I nie widzę powodu rezygnować z tego co nam się z mężem podoba "bo co powiedzą ludzie" ;)

Gość gość
Zgadzam sie z autorką !

Gość gość
śmieszni są ci którym zależy na czyimś zdaniu . rób co chcesz jasiek stasiek deska Nicolas . co to kogo obchodzi jak dacie na imię dziecku

Gość gość
Polki takie są, plują jadem jak ktoś ma tylko coś lepszego :D

Gość gość
Masz rację Autorko! A poza tym wszystkim, co SŁUSZNIE opisałaś, śmieszne jest samo to, że imię dla dziecka - które wybierają rodzice - trzeba na forum konsultować!! Jakby baby własnego rozumu nie miały. Co chwila durne pytanie i jeszcze durniejsze odpowiedzi. Imię dla swojej pociechy to indywidualna sprawa, takie czy inne - mnie i mężowi/partnerowi się podoba, to takie nadam dziecku. Nie potrzebna mi opinia innych w tej kwestii!

Gość gość
Durne baby robia głosowanie nad imieniem dziecka. Jak czytam takie głupoty to od razu ciśnienie się podnosi. A co mnie obchodzi jak nazwiesz swoje dziecko kobiety ogarnijcie się i załatwianie takie sprawy w własnym domu.

Gość gość
Dokładnie... pytanie o imię na forum jest tak samo żałosne jak i komentarze odnośnie tych imion.

Gość gość
Zachowanie, wychowanie etc. świadczy o tym kto z jakiej rodziny pochodzi a nie imie...