Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefertiti 0946

Czekał na mnie dwa lata?

Polecane posty

Gość Nefertiti 0946

Kiedyś, jeszcze w szkole poznałam chłopaka, w sumie to on mnie zaczepił, później napisał, spotykaliśmy się. Nigdy do nikogo nie poczułam niczego tak silnego. Jak się okazało, miał dziewczynę, w dodatku chodziła do klasy wyżej, śliczna, szczupła, długie wlosy, nieziemskie oczy. Stwierdzilam, ze nie będzie się bawił żadna z nas i olalam go, jakos wyszło ze szkole zmienilam i poznalam chłopaka z którym bylam przez właśnie 2 lata, tamten srednio co 3 miesiące pisał ale zbywalam go. W koncu moja miłość, dwa dni przed urodzinami postanowiła zdradzić mnie trzeci raz i zostawić, w dzień urodzin tamten się odezwał, spedzilismy je leżąc na trawie i patrząc w gwiazdy. Pierwsze spotkanie - tak jak kiedyś, nie było niczego wokół, tylko my. Pierwszy pocałunek - jak nastolatki, które nie wiedza jak się do tego zabrać. Teraz jesteśmy razem juz jakiś czas, ciagle jak zakochane dzieci... Czy to możliwe, że był przez cały ten czas zakochany? I że czekał na mnie te dwa lata?

Gość gość
To go zapytaj

Gość gość
Flaki z olejem ble ble

Gość gość
Jak zapytasz to wiadomo ze ci powie ze czekal nawet i cale zycie. Nie pytaj. Zostaw to niech sprawy sie potocza swoim tempem. I pamietaj. Seks najwczesniej na 20 randce.

Gość gość
Klasyka. Trzymałaś frajera w odwodzie a teraz pomyślałaś, że jednak przyda ci się dupcyngier, jak nie ma kto cię ****ać.