Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Panowie, pomocy...

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakiś zuch, który poratuje mnie w sprawie internetu? Mianowicie od dobrego tygodnia nie mogę wejść na... wikipedię. Za każdym razem pojawia mi się blokada i komunikat: Połączenie nie jest prywatne. I dalej: pl.wikipedia.org zazwyczaj używa szyfrowania do ochrony Twoich informacji. Gdy tym razem Google Chrome próbował połączyć się ze stroną pl.wikipedia.org, odesłała ona nietypowe i nieprawidłowe dane logowania. Może się tak zdarzyć, gdy pod stronę pl.wikipedia.org podszywa się atakująca osoba albo gdy ekran logowania do sieci Wi-Fi przerwie połączenie. Twoje informacje są nadal bezpieczne, bo połączenie w Google Chrome zakończyło się przed wymianą jakichkolwiek danych. Nie możesz teraz wejść na stronę pl.wikipedia.org, bo używa ona HSTS. Błędy sieci i ataki są zazwyczaj przejściowe, więc prawdopodobnie później strona będzie działać. Dowiedz się więcej. Czy ktoś wie jak to ogarnąć? Najśmieszniejsze jest to, że z innych urządzeń mogę bez problemu wchodzić. Wygodniej mi jednak pracować na laptopie. PS: Proszę o wszelkie instrukcje pisane jak krowie na rowie, bo jestem średnio biegła w tych tematach. Przejrzałam już kilka for i nie zrozumiałam ni cholery.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować