Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze robię? Czy już się spaliłem?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Znam pewną dziewczynę od 5 lat ona się 5 lat temu we mnie kochała ale nie wyszło bo nie czułem tego samego. Potem zerwał się kontakt i znowu się odnowił. Teraz mamy kontakt i tak dalej i wyznała mi, że za mną tęskni i nie może pozbyć się tego uczucia przez 5 lat i nie chodzi tu o miłość tylko po prostu coś czuję ja tak samo i sam jej zacząłem pisać, że za nią tęsknie. A gdy zapytała mi się przed chwilą czy chciałbym to powtórzyć to ja napisałem czuję, że tak. Czytałem wiele artykułów o tym, że facet musi być tajemniczy a ja jej pokazałem od razu co do niej czuje. Tylko czy to ma znaczenie jak tak długo ją znam i coś do siebie czujemy czy to tylko ma znaczenie przy pierwszych randkach. Poza tym co myślicie o tym wszystkim? Strasznie mi się podoba i nie mogę o niej przestać myśleć ale boję się tego związku byłby to mój pierwszy poważny a ja mam jakąś głupią blokadę bo tak naprawdę nie wiem czy ją kocham. Dodam, że miałem problemy w dzieciństwie z Alkoholem u ojca to się nazywa DDA lecz nie wiem czy to mam i uważam, że stworzyłbym toksyczny związek ponieważ za bardzo bym się o nią starał za bardzo bym był zazdrosny i bałbym się, że ją stracę. Jest coś na to bo nie mogę z tym wytrzymać. Dzieki za odpowiedź. Mam 16 lat.

Gość gość
bądź sobą, rób to na co masz ochotę a nie czytasz artykuły

Gość gość
Nie czytaj debilnych artykułów tylko rozmawiaj z dziewczyną.niech ona powie czego chce,co jej przeszkadza,jakie ma oczekiwania itd...przesadną zazdroscia zniszczysz kazde uczucie wiec uwazaj