Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_po_przejsciach

Związek po rozwodzie

Polecane posty

Gość Ona_po_przejsciach

Czesc wszystkim. Jestem mamą dwojki corek. Problem w tym,że w trakcie rozwodu z mężem. Poznałam 3miesiace temu faceta. On jest rok młodszy odemnie ma 29 lat. Zapraszal mnie na wspólne wypady oraz koncerty. Spędzalismy duzo czasu razem. Dbał o mnie jak nikt inny, martwił sie i troszczył. Widac bylo ze mu mega na mnie zalezy. Po pewnym czasie angazował sie coraz bardziej. Niestety ja stwierdziłam ze nic z tego nie bedzie. Zaproponowałam mu przyjaźn. Zapytałam czy chce zerwać kontakt. Odpisał,że tak. Niestety przestal sie odzywać do mnie. Chociarz złożył mi zyczenia urodzinowe. Dodam,że spaliśmy dwa razy ze sobą. Było kiepsko. Miał problemy no wiecie z erekcją. Dla mnie seks jest bardzo wazny. Zalezy mi na nim ale jak na przyjacielu. Nie wiem co robic. Pomóżcie

Gość gość
Piszesz w nocy. Spac nie mozesz.

Gość gość
Jak zależy ci na sprawach łóżkowych, a niestety tutaj to nie gra, to lepiej, że zerwał kontakt i nic z tego nie ma. Ja też jestem po rozwodzie już 5 lat. Z ex mężem właśnie te sprawy nie grały więc nie wyobrażam sobie by być znowu z kimś gdzie jest kiepsko. Choć seks nie jest dla mnie najważniejszy.