Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny o Tobie

Polecane posty

Gość gość

Śniłeś mi się dzisiejszej nocy i wczorajszej...W pierwszym naszym spotkaniu sennym mówiłeś mi, że nie jestem dla ciebie dobra...W drugim naszym spotkaniu działo się coś złego...a Ty przybiegłeś i mnie przytuliłeś i nawet pocałowałeś...Rozpatrując rzeczywistość senną nie można rzec, że ona jest zgodna z doczesną rzeczywistością. Więc nie wiem o co chodzi...nie wiem czy chcę wiedzieć...

Gość gość
miłość a Miłość

Gość gość
Bozena daj se siana!

Gość gość
żadna Bożena! chciałbyś aby to była ona, ale to nie ona, bo autorka ma inaczej na imię.

Gość gość
autorko jak masz na imię?

Gość gość
a kogo szukasz?

Gość gość
Moje przemyślenie: myślę, że "sen mara a Bóg wiara". Wiara w Boga nam pomoże przezwyciężyć nasze nocne koszmary. Mara to koszmar, który śni się nam w podświadomości a przecież nasza wyobraźnia nie ma granic. Te sny mówią o czymś nierelanym w moim życiu, chyba, że wydarzy się cud. I dlatego, niech lepiej ten, co miał to przeczytać, nie czyta. Nie wiem po co człowiek ma sny? nie wiem...ale wiem, że dzięki snom rozważamy możliowść pomyłki w naszym życiu. To tyle... to ja Autorka (której imię nie jest ważne, bo rzadko się do niej zwracają po imieniu a przecież rodzice ładnie dali jej na imię.)

Gość gość
Sny wyrażają nasze pragnienia lub też pragnienia tego, który się śni.

Gość gość
Mi też się dzisiaj śniła ona, ale tylko na siebie popatrzeliśmy w tym śnie.

Gość gość
proste: ludziom często śnią się osoby, które szczerze i prawdziwie kochają.

Gość gość
Nie chciałbym bo to prostytutka

Gość gość
Sny, to tylko sny. Najważniejsze abyśmy sami wiedzieli z kim chcemy żyć i jak chcemy żyć. O rany! A jezeli, to ja nie miałem tego przeczytać...? Co teraz zrobic...?:-/

Gość gość
Pomyśl, że to nie ty... choć nie wiem, może to ty???

Gość gość
To nie ja, bo Ona napisalaby "Ty".:))

Gość gość
czekam na T

Gość gość
Autorko, a nie chcesz wiedzieć tego, że on cię kocha? i co pewnie nie chcesz przyznać się przed sobą, że ty kochasz jego? To sobie śnijcie...następnym razem on będzie z tobą rozmawiał we śnie, mówił ci konkretne rzeczy a rzeczywistość będzie udręką, bo już nie będziesz mogła rozróżnić rzeczywistości od jawy...przyjrzyj się mu i skończ, co masz skończyć...wtedy będzie w tobie zgoda i przestanie ci się śnić... ty myślisz, że skąd ta to wiem? przeżyłam to samo...

Gość gość
13.31.Bożeno odpowiadasz sama sobie?tej którą trolujesz tu nie ma !bo ona Ty pisze przez duże T z szacunku do ludzi .Sledzisz ją łazisz po stronach,bej fb,kafe a potem zakładasz takie głupie tematy,co ci to daje ?Masz chłopa i dziecko to nimi sie zajmuj .

Gość gość
to wszystko, to i tak, tylko doczesność...uważaj, od takiej silnej miłości można polec. Z takiej miłości są największe zranienia i cierpienie.

Gość gość
13.40 Nie zdzierżyłem! Jak można tak parszywie pierdzielić? A co w zamian? Rypcium-pypcium bądź gdzie i bądź z czym? Obrzydliwe gderanie.

Gość gość
13:40

Gość gość
Ta... z tej miłości wielkiej później wielka nienawiść kwitnie, taka wielka milość odrzucona cierpi i umiera... Ot: gderliwe, obrzydliwe gadanie.

Gość gość
już z dwojga złego wolę kiedy się tylko lubią i sobie podobają...

Gość gość
Są tacy, którzy żywią się nienawiścią i stąd mają takie urojenia, iż coś pięknego musi zakończyć się nienawiścią.

Gość gość
a on śnił mi się z takim samym wyrazem twarzy, z jakim go zobaczyłam następnego dnia...i to jak patrzył na mnie...to też bie było normalne....chyba też mu się śniłam...i co na to wszystko poradzić?

Gość gość
fajne sny macie, ale chyba na jawie wam gorzej...

Gość gość
oj, tak.

Gość gość
Kochanie, ten drugi sen był piękniejszy, taka jedność pomiędzy nami...nie mogę zapomnieć....czemu w rzeczywistości jest inaczej?

Gość gość
Chciałbym aby przysniła się mi Kobieta, którą kocham, ale nigdy nie pamiętam snów. Za to cały czas o niej myślę i niestety przypominam sobie wszystko to, co było przykre. Mało mam czasu i wszystko wskazuje na to, że najprawdopodobniej nie zobaczę Jej nigdy. A gdyby się tak miło przysniła...:)).

Gość gość
pomódl się, to ci się przyśni.