Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak okazał się słaby w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od 3 miesięcy wczorajszej nocy był nasz pierwszy raz. Wszystko zaczeło się fajnie romantyczna atmosfera wypilismy po lampce wina i zaczęliśmy na kanapie. Zaczęłam klasycznie od loda jednak po nie całej minucie (a szczeże to może po 30 sekundach ) mi się spuścił trochę mnie to zdziwiło a jemu trochę było wstyd. Ale spoko niech będzie uśmiechnełam się do niego wytarłam twarz a on wzioł mnie na ręce i zaniósł do łóżka. Wtedy było lepiej minetka świetna udało mi się dość,ale kiedy włożył to beznadzieja co minte wyciągał bo bał się że zaraz się spuści okropnie było ruszał się jak mucha w smole. Potem postaniłam przejąć inicjatywę zaczęliśmy to robić na jeźca trochę się rozluźnił już myślałam że będzie ok a tu nagle po 2-3minutach znowu się spuścił. Potem przyznał mi się że to był jego pierwszy raz a ma 26 lat. Nie wiem co zrobić z jednej strony coś do niego czuję (ale jeszcze nie jestem pewna). Czy jest szansą że z czasem się polepszy ?? Chociaż przyznam że wizja nauczycuelki dla faceta średnio mnie pociąga.

Gość gość
Nic z tego nie bedzie. Powinnas go rzucic i poszukac jakiegos prawdziwego *****cza. Najlepiej nigeryjczyka.

Gość gość
No jak Cię "wizoł" a Ty na "jeźca" - to nauczycielki potrzebujesz Ty...ortografia się kłania :-/

Gość gość
Jak łatwo po pisowni rozpoznać poziom intelektualny...

Gość gość
Ile ty masz lat? Im częściej będziecie to robić tym dłużej on będzie mógł. Proste.

Gość Antyseksoralny
gość dziś idź ty bewstydnico jak można robić loda udław się pissdddo jak tak można? seks oralny powoduje raka!!!!!

Gość gość
Myślę, ze powinnaś najeść się kapusty i puszczać przy nim aromatyczne bąki, to go trochę oduży, rozluźni i będzie lepiej.

Gość gość
wzioł..Głąbie i wieśniaro-kup sobie najpierw słownik ortograficzny a nie blacharo o obciąganiu piszesz

Gość gość
pewnie d******py co chwile nie trzymając dziewictwa do ślubu dla męża prawiczka.