Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz krzyczy i bije synów

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Nie wiem co mam już robić . mamy dwóch synów jeden ma 4 lata a drugi 2lata. Moj Maz od jakiegoś czasu zaczął na nich krzyczeć jak nie chcą pójść spać nawet potrafi ich uderzyć lub zucic na łóżko . straszylam go wyzywalam nic nie pomaga . wczoraj starszy syn powiedział ze nie chce mieszkać z ojcem i go już nie kocha. Pomocy. Ja nie mam gdzie z nimi pójść.

Gość gość
0/10 a teraz zgaduj, skąd wiadomo, że to prowo... :classic_cool:

Gość gość
Pomoże ktoś ?

Gość gość
Żadne prowo . sama prawda . !!!

Gość gość
Wspólczuję dzieciom takiej mamuśki która nie wie jak chronić swoje dzieci:-o Wytłumacz mężowi, że wychowuje się głową a nie łapą. A może jego rodzice też go bili za nieposłuszeństwo? To będziesz miała większy problem bo wcześniej czy później w przedszkolu czy szkole zauważą, posiniaczone dzieci i sprawa się rypnie. Ja bym już zgłosiła to do ośrodka p/przemocy w rodzinie.

Gość gość
Może Ty nie wiesz w jakiej jestem sytuacji. Próbowałam już z nim rozmawiać nawet tesciom już mówiłam ale wszyscy twierdza ze on nie był bity . i współczuć możesz ale swojego mózgu.

Gość gość
Oczekujesz tu rady to otrzymujesz. A na co liczysz?, że jakiś kafeterianin przyjedzie i wpie/przy Twojemu mężowi? Skąd ktos moze wiedzieć jakie są dwie strony medalu?

Gość gość
Rady a nie tekst '' wspolczuje dzieciom takiej matki' ' . staram się jak mogę . nawet ostatnio straszylam rozwodem to powiedział ze wie ze tego nie zrobię. Chciałabym odejść od niego ale się boje o chłopców. Nie mam gdzie pójść nie pracuje wiec z czego ich utrzymam?

Gość gość
Cholera! przecież pisałam byś zgłosiła to do odpowiedniej instytucji!:-o pomogą Ci:)

Gość gość
A nie zabiora mi synów?

Gość gość
Chciałabym złożyć anonimowy donos do ops. Ale nie wiem jak to zrobić.

Gość gość
To zależy jaką opinię macie w środowisku. Jeśli nie pijesz alkoholu, dbasz o synów to nie. A Ciebie mąż nie szarpie?

Gość gość
Mnie nie uderzy. On tak robi dzieciom tylko w domu . a na podworku potrafi bawić się z nimi i wgl. Ja nie pije alkoholu . a opinie mamy dobrą jako rodzina.

Gość gość
Zglos to

Gość gość
To czemu nie pracujesz?? Siedzi taka w domu na utrzymaniu męża -wychowuje dzieci, ok, nie umniejszam tego - ALE trzeba myśleć o przyszłości i gdy przychodzi co do czego, to nie ma gdzie pójść, nie odejdzie bo nie ma pracy i nie poradzi sobie sama. I tu pojawia się płacz i zgrzytanie zębów. BRAWO TY

Gość gość
Porozmawiaj z nim ostatecznie, że gdy nie zaprzestanie bicia to to zgłosisz. Czekasz aż w nerwach trzepnie zbyt mocno syna a potem będziesz walczyć o jego życie?

Gość gość
Poczekaj, aż sąsiedzi zgłoszą, że dzieci są bite - odbiorą wam obojgu prawa - mężowi za przemoc, tobie - za bierność i za to, że na to pozwalasz.

Gość gość
Jebnij się w łeb