Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja zawodowa i wypalenie zawodowe

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem ze sobą, chyba dopadła mnie depresja zawodowa, nie czuję chęći i radości z pracy i chodzenia do pracy - czy da się to jakoś leczyć? czy ktoś ma podobny problem - jak sobie z tym radzić?

Gość gość
Ja też tak miałam,bardzo pomogła mi medytacja :)

Gość gość
A jak dokładnie ćwiczyłaś to?

Gość gość
Chyba większość Polaków tak ma że" nie czuję chęci i radości z pracy i chodzenia do pracy" :( to się nie nazywa wypalenie ale życie niestety :(

Gość gość
ja miałam cały poradnik do medytacji takiej relaksacyjnej razem z muzyką i ćwiczyłam 39 minut dziennie - bardzo pomogło i to już po 5 dniach :) polecam bardzo

Gość gość
a dasz namiar na ten poradnik?

Gość gość
proszę bardzo :) http://gerelaxis.pl/ ja to akurat kupiłam w sklepie z taką muzyką ale widzę, że na necie jest taniej bo ja płaciłam za to 99 złotych

Gość gość
ok dzięki spradze to :)

Gość wypalenie zwodowe
Depresja zawodowa i wypalenie zawodowe to problem wielu polaków - są specjalne terapie chyba coaching zawodowy się to specjalistycznie nazywa - polecam też tym się zainteresować bo bardzo pomaga - mój znajomy jest dyrektorem i był na czymś takim i mu pomogła.

Gość zainteresowana7655
dajcie znać czy to w ogóle działa... jestem zainteresowana,

Gość gość
wypalenie zawodowe to najczęściej problem tkwiący w psychice - bardzo pomaga tutaj właśnie medytacja czy joga - wyzwala dużo endorfiny i rozwiązuje problem

Gość gość
Ja właśnie eksperymentuje z jogą teraz ;p Słyszałam, że fajnie odstresować się można. A jeżeli chodzi o wypalenie zawodowe to też przechodziłam przez to. U mnie było tak,że zdecydowałam zapisać się na kurs-coaching "droga do sukcesu" na http://bb-mdi.pl/ Ogromny zastrzyk motywacji do życia! Ja temu kursowi zawdzięczam zmianę pracy i lepsze nastawienie do wszystkie, mega pozytywnie

Gość gość
podobno kolorowanki działają tak samo dobrze terapeutycznie jak medytacja. a tak naprawdę moim zdaniem jeśli w tej pracy dopada Cię coś takiego, to zmień pracę.