Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestemnachwile

byłem bardzo złym człowiekiem

Polecane posty

Tak, byłem bardzo złym człowiekiem. Żyłem chwilą robiąc wszelakie złe rzeczy. Nie chcę ich wymieniać bo trwało by bardzo długo. Ostatnie lata jednak byłem w miarę spokojnym człowiekiem. Wyciszyłem się, jak zawsze kierowałem się tylko i wyłącznie rozumem. Jednak coś się we mnie zmieniło. W niedzielę z samego rana obudziłem się i postanowiłem otworzyć swoje serce. Niby wszystko pięknie ale...Robiąc to wyzwoliłem wszystkie tłamszone przeze mnie emocje. Te pozytywne ale i te negatywne. Uświadomiłem sobie jak wiele zła uczyniłem ludziom i temu światu. Od poniedziałku chodzę jak struty, płacze jak małe dziecko. Ten ból jest nie do zniesienia. Nie wiem co mi jest, ale jedno jest pewne. Chętnie bym zamknął oczy i nigdy się nie obudził :(

Gość gość
Dasz sobie radę nie pękaj czas się zmienić w kogoś lepszego

Gość gość
Każdy ma w swoim życiu coś czego się wstydzi.

Gość gość
wypij herbatke z prondem poprawi ci sie i niegrzesz wiecej :-P

To jest straszne co się dzieje w mojej głowie. Wszystkie te lata wróciły do mnie w jednej chwili. Skumulowało się to wszytko. A co do picia to wczoraj uwaliłem się zdrowo i chciałem skończyć ze sobą :(

Gość gość
no ja cie nie wyspowiadam bom nie mnich. Idz do mnicha na pogaduchy powiedz mu co ci lezy na watrobie poczujesz zie lepiej ;-)

Gość Świstak trojański
Zbałamucenie, wychędożenie i porzucenie jakiegoś niewinnego dziewczątka Ci pomoże, a nie żaden tam sen wieczny. Przynajmniej do następnego razu :p

Gość gość
pociesz się,że jesteś tylko marną cipą na babskim forum i te fantasmagorie zaraz ci przejdą i jak zwykle będziesz pierdział na widok byle baby ty marny zły człowieku :-D buhahhaa co za leszcz,pewnie jeszcze odsiedziałeś swoje itp.:-D :-D spierdalaj na drzewo frajerze

Gość gość
Mialem podobnie.bylem najemnikiem.tematy o stolcu pomagaja i te odziewicach.

Gość gość
Jeżeli naprawdę tego wszystkiego żałujesz, jest Ci teraz wstyd i przykro za wszystkie rany, jakie zadałeś sobie i innym, to wiedz, że mam łzy w oczach. To oznacza, że każdy może doświadczyć cudu i się szczerze zmienić, stać się nowym lepszym człowiekiem. Ja nazywam taki moment nawróceniem. Misjonarze nawracający ludzi w więzieniach (gwałcicieli, morderców, złodziei, itp.) spotykają takie przypadki jak Ty. Ci ludzie po głębokiej przemianie potrafią potem uczynić bardzo wiele dobrego dla innych, a mają przy tym anielską wyrozumiałość i niezrównane zrozumienie cienia.

Gość gość
zamordowałes kogoś i tego nie wykryto ?Może jesteś tym gostkiem co 15 lat temu obdarł studentkę z Krakowa ze skóry ?

Gość gość
i jeszcze jest taki facet co go Fajbusiewicz pokazywał, najpierw w młodych latach zamordował swoją dziewczynę w ciąży i mu tego nie udowodniono a po latach jego żona prawniczka zniknęła , pochodziła z bogatej prawniczej rodziny i nigdy jej ciała nie znaleziono , facet ponoć zabił i ukrył ciało, nie udowodniono mu może to ty

Gość gość
Odbierzcie ludziom nadzieję na zmianę, a umrą źli i bezduszni. A byliście kiedyś np. w więzieniu? Znacie kogoś, kto pracuje z tymi ludźmi? Wiecie, jak wiele z tych osób naprawdę się zmienia i potwierdzają to ich nowe rodziny nawet po dziesięcioleciach? Zło w ludziach ma różne przyczyny. Rzucanie w nich kamieniami sprawia, że stają się jeszcze bardziej źli.

Gość gość
Spróbuj wynagrodzić to zło które uczyniłeś innym... No ale jak jesteś SQURW YSYNEM to żadna przemiana nie pomoże.. Bo tak masz z natury a tego nie oszukasz.

Gość gość
14:13 Natury? Zło w człowieku najczęściej jest nabyte a nie genetyczne. Jeden ma dobry start w życiu, a inny nie ma. Opuszczając dysfunkcyjny dom rodzinny, w którym człowiek napatrzył się na wzajemną nienawiść, potem powtarza to samo w dorosłym życiu. Są to wyuczone zachowania i odruchy, a nie najgłębsza istota tej osoby. Mało która osoba nie ma szans się zmienić. Musiałaby mieć upośledzone niektóre obszary mózgu, a to raczej rzadkie.

Gość gość
no i co z tego że ktos sie zmienił ? Ten gostek pedofil który zabił 4 chłopców swoich uczniów , masturbował się i zabił ich bo wtedy miał orgazmy.a teraz wyszedł na wolność i ma kobiete która jest w w nim zakochana

Gość gość
A ty jesteś święta i bez winy, 14:34? Nigdy nikogo nie skrzywdziłaś? Czym sobie zasłużyłaś na miłość? Nie bronię pedofilii jako zjawiska, ale wszystko ma swoje przyczyny i skutki. Wielu gejów i pedofilii to ofiary pedofilii, pewnie nawet nie wiesz.

Gość gość
Jakie lata wróciły W jednej chwili? Opowiedz co Cię żre, ja ci opowiem jak też Nie byłam zbyt grzeczna

Gość gość
Przyczyną nienawiści jest nienawiść. Darząc nienawiścią osoby wyrzucone poza nawias społeczeństwa (morderców, gwałcicieli, złodziei, itp.) podsycacie ich nienawiść, tworząc błędne koło. Niedawno słyszałam o mężczyźnie, który tłucze, podporządkowuje i terroryzuje wszystkich napotkanych ludzi. Nie umie się porozumiewać w inny sposób, bo od dziecka był zdany sam na siebie i wszystko musiał egzekwować przemocą. Rodzice zmarli jak był malutki.

Gość gość
jak uświadomiłeś sobie twoje zło to teraz należy wynagrodzić krzywdy a jeżeli to niemożliwe to chociaż zaprzestać praktyk

Gość gość
Jeśli popełniłeś jakieś wielkie zło, np. zabójstwo, jedno czy więcej, to wyznaj to na policji i zdaj sie na wymiar sprawiedliwości, okaż skruchę i postaraj się odcierpieć to na ziemi. Ze spowiedzi też skorzystaj.

Gość gość
Żyłem chwilą robiąc wszelakie złe rzeczy. x Opowiesz?

Gość gość
zgłaszam tego autora i topik do sprawdzenia przez policję, byc może to jest jakis morderca

Gość gość
12:17 czyim najemnikiem byłeś?

Gość gość
up

Nie zabiłem nikogo, nie zgwałciłem nikogo. Aż tak bardzo nisko nie upadłem. Ale miałem wiele chwil w życiu przez które nie czuje się najlepiej. Dlaczego od razu zakładacie, że osoba która przechodzi wewnętrzny rachunek sumienia musi być od razu mordercą, gwałcicielem? :(

Gość gość
OK, rozumiem.

Gość gość
jesteś, jestemnachwile?

Gość gość
Autorze ja podziwiam takich ludzi jak Ty bo Ty wzbudziłes przynajmniej w swoim sercu skruchę..pomysl ilu je st takich ludzi co czynią zło i nadal nie widzą w tym nic niegodziwego.Podziwiam męzczyzn ktorzy nie wstydzą się łez..to znak ze w głebi serca nie jest z Tobą aż tak zle.Wyrzuty sumienia dobrze o Tobie świadczą.S