Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pat29

Hashimoto a ciaza

Polecane posty

Gość pat29

Mam 29 lat,choruje na niedoczynnosc tarczycy z hashimoto.Jeszcze nie staralam sie o dziecko zawsze zwlekam.Tylko zastanawia mnie czy czas mnie nie zgubi.Jak dlugo staraliscie sie o dziecko z hashimoto?Czy udalo Wam sie?

Gość gość
Nikt sie nie wypowie?

Zacznij planowanie od sprawdzenia i ustabilizowania wyników. Zdrowa dieta, mniej stresu i musi się udać. Dobrze prowadzone hashimoto nie będzie przeszkodą. Część kobiet zachodzi szybko i bez problemów, część próbuje kilka lat. Nie ma reguły. Grunt to dobre nastawienie i okiełznana tarczyca. Więcej o niedoczynności na blogu http://www.szczyptasoli.pl/ Trzymam z a Ciebie kciuki!

Gość gość
Żeby zajść w ciążę najpierw trzeba ustabilizować trochę hormony a najlepiej wpływa na to odpowiednia dieta bo same leki nie załatwią sprawy. Dlatego oprócz endokrynologa i ginekologa warto być również pod opieką dietetyka, który pomoże nam leczyć się dietą i stabilizować hormony. Bardzo dobry jest Pan Piotr Żeberkiewicz z Warszawy, ale prowadzi też konsultacje online, także warto się zainteresować, bo dobrze zna się właśnie na dietetyce przy problemach hormonalnych. http://zeberkiewicz.eu/

Gość gość
Wszystko jest możliwe, nawet przy Hashimoto można zajść w ciążę, tylko jest to trudniejsze.Ważne żeby trzymać dobrą dietę, bo od niej bardzo zależą hormony. Też mogę polecić Pana Żeberkiewicza jako specjalistę w walce z nadwagą przy problemach hormonalnych.

Gość dagmara1974132
Hej wszystkim. Ja też chciałam się wypowiedzieć bo współpracuję z panem Piotrem już od dobrych dwóch miesięcy i coś nie coś wiem o tym, ja prowadzi swoich pacjentów. Diea proponowana przez niego nie jest bardzo drastyczna, a tym samym nie jest dużym szokiem dla organizmu. P. Żeberkiewicz jako dobry dietetyk najpierw chce dowiedzieć się wszystkiego o naszych dotychczasowych przyzwyczajeniach żywieniowych, by potem zaordynowana dieta stopniowo wprowadzała zmiany. Strasznie się bałam, że nie schudnę, chociaż powoli zaczynają już być efekty. Korzystam z konsultacji online; są one dobrym pomysłem, bo nie trzeba nawet wychodzić z domu. Rzeczywicie pozytywne opinie o panu Żeberkiewiczu nie są bezpodstawne i polecam tego właśnie specjalistę.

Gość gość
Polecam usługi Pana Piotra Żeberkiewicz, mi bardzo pomógł. wszystko jest super utrzymuję się w świetnej formie. Serdecznie polecam

Gość gość
Sympatyczny,miły ot taka jest Pan Piotr .Dieta ułożona przez pana Piotra zaczęła przynosić efekty już po pierwszym tygodniu stosowania.Jest smaczna skuteczna.Jeśli ktoś potrzebuje zmienić swój sposób odżywiania i wybrać zdrowie z całego serca polecam, odwiedzić gabinet Pana Piotra .Chciałabym dodać że jestem młodą mamą która miała dużą nadwagę. Polecam

Gość gość
Pan Piotr to nie tylko świetny dietetyk ale również wspaniały człowiek . Zawszę z chęcią przychodzę do niego na wizyty. Jadłospisy które układa są proste i smaczne. Mogę z pewnością polecić każdemu kto chcę schudnąć i mieć dobre samopoczucie! Polecam p. Piotra Żeberkiewicza

Gość gość
Uważam, że nie jest to dobry pomysł, sale nie mi oceniać, ale mogę doradzić abyś zasięgnęła porady specjalisty np. dietetyka, który ustabilizuje najpierw twoje hormony i zaleci dietę może akurat się uda i będzie wszystko dobrze. Wydaje mi się, że przy twojej chorobie maluszkowi nic nie grozi, ale ty ze sobą możesz mieć problem Polecam tobie dietetyka Pana Piotra Żeberkiewicz

Gość gość
Ciążą z hashimoto wydaje mi się, że będzie trudno w nią zajść przy tych wahaniach hormonów. może najpierw trzeba udać się do specjalisty typu endokrynolog i ustabilizować hormony. potem zasięgnąć porady dietetyka. Dobrym dietetykiem jest Pan Piotr Żeberkiewicz. Serdecznie polecam jego usługi. Pełen profesjonalizm. Konkretne zalecenia i skierowanie na badania laboratoryjne. Wysoka kultura obsługi.

Gość gość
Starania o dziecko przy takiej chorobie mogą potrwać jakiś czas , ale myślę , aby ten czas skrócić trzeba zadbać o swoje ciało i hormony. Taką osobą, która może osiągnąć cel. jest dietetyk Pan Piotr Żeberkiewicz , jest on miłym i mądrym człowiekiem. Serdecznie ;polecam

Hmm, mam Hashimoto od ośmiu lat, jestem pod stałą opieką endokrynologa - ważne, żeby ustabilizować hormony i wiedzieć jak zmienić dawkę, kiedy na teście zobaczysz dwie kreski. Do żadnego dietetyka nie chodziłam. O córkę staraliśmy się 7 miesięcy - co nie odbiega specjalnie od przeciętnej. O synka 2 miesiące. Trzymam kciuki!