Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puste jajo pomóż

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłam na usg 23.10 miesiaczke Ostatnia miałam 4.wrzesnia czyli na ten dzien 7 tydzień i 1 dzien. W macicy był widoczny pęcherzyk ciążowy wielkości 27,5 mm ale nie stwierdza sie pola płodowego poza pęcherzykiem był krwiak wielkości 14x6mm. Wczoraj 2 listopada byłam na kontrolnym Usg (lekarz mówi ze to 8/9 tydzień) lekarz co mi prowadzi ciąże zawołał drugiego lekarza zeby zdecydować czy usuwamy czy czekamy jeszcze tydzień pokazało sie echo zarodka ale nie ma serduszka mam sie zgłosić za tydzień 9 listopada zobaczyć czy pojawiło sie serduszko jeśli sie nie pojawi to 10 listopada bede miała łyżeczkowanie.

Gość gość
Cześć...historia brzmi znajomo, dokladnie 1,5 roku temu przezywalam to samo. Te wydarzenia tkwią w mojej głowie do tej pory i chyba nigdy nie znikną. Jedyna rada, którą mogę Ci dac to czekać na następne USG i jeśli okaże się najgorsze to zapytaj ginekologa czy możliwe jest poronienie samoistne. Ja poczekalam kilka dni (faktycznie były to najgorsze dni w moim życiu), ale udało mi się uniknąć lyzeczkowania, które może mieć wiele powikłań. W moim przypadku organizm oczyscil się sam i teraz jestem w 21tc. Życzę wiele siły <3 wiem ile to kosztuje.