Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puste jajo czy udana ciąża ????!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłam na usg 23.10 miesiaczke Ostatnia miałam 4.wrzesnia czyli na ten dzien 7 tydzień i 1 dzien. W macicy był widoczny pęcherzyk ciążowy wielkości 27,5 mm ale nie stwierdza sie pola płodowego poza pęcherzykiem był krwiak wielkości 14x6mm. Wczoraj 2 listopada byłam na kontrolnym Usg (lekarz mówi ze to 8/9 tydzień) lekarz co mi prowadzi ciąże zawołał drugiego lekarza zeby zdecydować czy usuwamy czy czekamy jeszcze tydzień pokazało sie echo zarodka ale nie ma serduszka mam sie zgłosić za tydzień 9 listopada zobaczyć czy pojawiło sie serduszko jeśli sie nie pojawi to 10 listopada bede miała łyżeczkowanie.

Gość gość
ile miał zarodek wczoraj? Robiłaś beta hcg? Jak długie masz cykle i czy sa regularne?

Gość gość
Miałam to samo... Tylko miałam 2 zarodki. Echo plodu bez tętna. W 9 tygodniu miałam lyzeczkowanie... Przykro mi....

Gość gość
Betę robiłam: 15.10 wynik 7021,97 17.10 wynik 12319,84 23.10 wynik 15000.0 Wielkość zarodka Ci nie powiem bo nie powiedział. Tylko wielkości pęcherzyka 29mm Cykl 28 30 dni

Gość gość
wg wielkości pęcherzyka wychodzi jakieś 7,5-8 tydz.

Gość gość
Mój lekarz starej daty nie chciał robić usg kiedy zgłosiłam się do niego z podejrzeniem ciąży :( . Fakt faktem stwierdził ciąże... + pozytywny test ciążowy. Chciała jednak zobaczyć, ten pęcherzyk ciążowy czy dobrze się zagnieździł. Zapisałam się to www.mediluxclinic.pl i nie robili żadnego problemu. Według ich wyliczeń to był 6 tydzień i 3 dni.