Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

Do singielek z wyboru. jak sobie

Polecane posty

Gość gość
Ale ten popęd nie jest kontrolowany tylko zaniknal a to duża różnica. Jest wiele chorób z którymi można żyć ale ludzie je leczą chociaż nie są śmiertelne. Może i tu warto by to zrobic? nie , po co

Gość gość
Ale czemu tak was mocno czyjs popęd interesuje jesli kobieta jest zrażona do facetow, nie chce miec z nimi nic wspolnego, to po co jej sprawny popęd?zeby chorob wenetycznych nalapala?

Gość gość
14:32 a dlaczego nie masz takiego sexu jaki chcesz. Czyżby żaden z 3,5 mld mężczyzn na świecie Ci nie odpowiadał. bo żeby znaleźć takiego który dorówna mojemu ostatniemu kochasiowi to albo musiałabym mieć wybitne szczęście, albo testowac ilus kiepskich, na co nei mam ochoty. Facet nie ma na twarzy wypisane ze wybitnie dobrze sie rżnie, ana słowo nie ma co wierzyc, bo nawet najwiekszy nieudacznik mysli o sobie ze jest wybitnym kochankiem

Gość gość
14:40 oczywiście mamy rozumieć że u kobiet jest inaczej. Ze nie ma tabunow byle jakich, a nawet jak są to Ty zapewne jesteś wyjatkowa w tym tabunie. A skoro jestes wyjatkowa ach i och to dlaczego zaden ksiaze jeszcze cie nie znalazl. ty czegoś nie rozumiesz synku, ja nie szukam, to ty masz ból d...ze nie uprawiam seksu. Ja nie próbuje sobą uszczęśliwiać jakichś facetów

Gość gość
To dlaczego odeszłas od tego super kochasia?

Gość gość
Do facetow ale o co wam chodzi? ze nie chcemy byc darmowymi sprzataczkami,kucharkami? ze musicie placic za seks, bo my z wami seksu nie chcemy? teraz duzo kobiet nawet dzieci nie chce o to wam chodzi?

Gość gość
A nie uważacie ze to jakaś choroba ze nie macie chęci, ze tego niepotrzebujecie. Istnieje cos takievo jak zaburzenia popedu plciowego. jesteś idiotą, wiesz. Ja lubię seks, ale z konkretnym, wybranym facetem, a ze mało który mi odpowiada to inna sprawa. Nie ma obowiązku ********* się z każdym, a poped u ludzi daje sie kontrolować- no moze tego nei wiesz, ale u większości nie ma tak ze chodza napaleni i tylko myslą jak spuscić z krzyża

Gość gość
15:02 poprostu powiedz szczerze. Jesteś tak choooojowa ze żaden Cię nie chce. I przestań dorabiać do tego jakieś historie.

Gość gość
o dlaczego odeszłas od tego super kochasia? zachorował na raka i bierze chemie, co powoduje ze po pierwsze nie ma w ogóle popędu, po drugie nie ma siły i nie wiadomo ile pożyje. Po trzecie żle to znosi psychicznie i nie chce sie kontaktować ze znajomymi, ze mna a nawet ze swoimi rodzicami i bratem

Gość gość
15:02 poprostu powiedz szczerze. Jesteś tak choooojowa ze żaden Cię nie chce. I przestań dorabiać do tego jakieś historie. no cóż, jeszcze miewam propozycje, nawet od młodszych więc to chyba nie to:D

Gość gość
z czym w zasadzie masz problem? brakuje ci chętnych na seks? przeciez sa takie, które biora co popadnie. Nie mozesz znieść, ze jakaś baba moze nie być zainteresowana jedynym "dobrem" którym dysponujesz? No to pech

Gość gość
po co wam takie stare singielki z wyboru:) podrywajcie sobie mlode dziewczyny tak 16-18 lat one zycia nie znają, naogladaly sie bajek i mysla ze faceci sa dobrzy:D mozecie zrobic dziecko takiej, to juz jest udupiona do konca zycia:) oczywiscie za kilka lat nalezy wymienic na nowa;)

Gość gość
Ja nie lubię seksu, dlatego m.in. jestem sama. Poza tym irytuje mnie obecność kogoś obcego w domu. Partner zawsze będzie obcy. Nie lubię obcych.

Gość gość
ja tez mam w d***e, nie szukam, nie mam checi i nie zamierzam sie zmieniac dla kogokolwiek :D fajnie, ze nie jestem jedyna ciagle w towarzystwie musze udawac taka bidulke ze oh jej jaka to ja samotna ze chce meza, dzieci, bo jakbym mowila, ze mam sprawy damsko meskie i prokreacje kompletnie w zadzie to ludzie by mi zyc nie dali ze jak tak mozna

Gość gość
taak taka 16-18 latka jest najlepsza, szczyt atrakcyjnosci i jeszcze nie do konca dojrzala emocjonalnie, najlepsza do manipulacji. Ja mam 24 lata, niedlugo strace date waznosci i nie bedzie mnie nikt chcial :( Takiej 18 dobrze zrobic dziecko, posluszna, mozna ja sobie dopasowac do siebie no miod malina. Potem taka 18 z wypranym mozgiem i jej Bolek pluja i hejtuja singli, a jak posluchac ich historii to jednak bym nie chciala takiego zycia.

Gość gość
O pier.dolę, ale tu zlot kłód, zimnych ryb, królowych lodu i królewien z drewna. Zadawanie się z takimi to byłby dramat. Dobrze, że nie chcecie się wiązać z facetami, naprawdę dobrze. Pewnie na początek coś byście udawały, a potem dopiero wyszłoby jakie z was drewniane, oziębłe, aseksualne dziwadła.

Gość gość
Nie potrzeba mi faceta do tego. Wlasciwie w ogole do niczego. Jeżeli mialby byc jakis powod, do ktorego by sie przydał jest to miłośc. Do dawania i brania milosci.

Gość gość
o przepraszam bardzo, bycie aseksualnym czy tez singlem nie jest wcale dziwne.

Gość gość
przeciez kobiet naiwnych jest pelno, na wyciagniecie reki, ciagle slysze historie od kolezanek jak to jakis cwaniako ja zostawil po seksie.