Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszukałam....

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zrobiłam w życiu coś paskudnego.... Weszłam kiedyś na czat i podałąm się za kogoś kim nie jestem, wysyłałąm zdjęcia znajomej mi osoby zamiast siebie... Dlaczego? nie wiem... Kompleksy, problemy nie wiem nic mnie nie usprawiedliwia. Chcicąłam się przyznać przez całe 4 lata chciałam, ale zamiast tego coraz mocniej w to wszystko wchodziłam.... W rozmowach mówiłam o sobie nie o niej, jedynie zdjęcia były jej. Sprawa wyszła na jaw niecały tydzien temu, ludzie sie pokapowali, napisali do właścicielki zdjęć... Do wszystkeigo się przyznałam wszystkich przeprosiłam, bardzo mocno żałuję tego co zrobiłam, nie mogę spać po nocach, nie moge żyć z samą sobą .... Nie moge nic.... Ale żałuj***ardzo mocno. Dziewczyna myśli o zgłoszeniu sprawy na policje a ja nie wiem co zrobić naprawde... Pomóżcie jakoś bo chyba się załamię, coraz częściej mam ochote zrobić sobie krzywdę przez te sytuacje, nie wiem co robić... Jak moge przeprosić jeszcze procz przepraszania, mowienia jak bardzo żałuje itd? Błagam ratujcie

Gość gość
4 lata !!!! a teraz ratujcie ? obrzydliwa chamka

Gość gość
Zdychaj!