Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na pierwszej randce zawsze się pytam w pierwszej kolejności czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość
To zadne kobiety. Kobieta by ci odpowiedzala,ze gowno ci do tego.

Gość gość
I nie robią problemów bo jest zwykłe pytanie czy się szanujesz czy nie.

Gość gość
bo nikt będzie chciał kobiety używanej

Gość gość
autorze codziennie zakładasz po 100 tematów o cnotach i dziewicach i wszystkie sa w podobnym tonie nie znudzilo ci się jeszcze? bo tak od paru lat jest i tak jesteś Michałkiem. i wszystkie tematy umierają smiercia naturalna a wcześniej przez pare stron wyzwiska i obrażanie kobiet. czy ty naprawdę jesteś tak do końca zdrowy psychicznie i umysłowo? bo to co robisz ( chodzi mi o zakładanie tematow) to normalne nie jest. sama idea jest ok- lubujesz się w dziewicach i masz takie wymgania co do twojej przyszłej zony-masz prawo. ale obrażanie kobiet które nie sa w twoim typie to już naprawdę fanatyzm i patologia. każdy ma prawo zyc wg własnych zasad jeśli tylko nie krzywdzi siebie ani innych. dla mnie to nie jest ważne,tylko charakter, czy ktoś ma dobre serce. wszystkie pary które znam,pary,malzenstwa, te które sa szczęśliwe, wcześniej miały innych partnerow seksualnych( moje koleżanki miały innych facetow a faceci moich koleżanek mieli inne babki). dobrali się pod względem charakteru, zainteresowan,kochaja się i wzajemnie szanują. jak widać rzeczywistość przeczy twoim wynurzeniom. oni szczesliwi a ty od tylu lat poszukujący i wiecznie sam. tytuł brzmi "na pierwszej randce zawsze pytam..."hm... zastanawiam się ile było tych randek? czy wgl jakas była?

Gość gość
i gdzie zniknał michalek?

Gość gość
nie jestem żadnym Michałem kobiety powinny zachować dziewictwo aż do ślubu bo tylko wtedy się szanuje. Kiedyś ludzie czekali z seksem do ślubu a nie się dupczyli w każdym którym był w związku.

Gość gość
gość dziś Krzywdzisz bo nie trzymasz dziewictwa do ślubu jak to robią szanujące się ludzie. Dlatego zadam ci pytanie dlaczego tak wiele kobiet bierze ślub koscielny a nie potrafi zachowac dziewictwa do slubu ?

Gość gość
wlaśnie takie sprawdzanie psuje przyszłe małżeństwo widać bo ilości zdrad ponad 40% mężczyzn zdradza kobiety.

Gość gość
kobieta która nie jest dziewicą nie szanuje siebie i ciało bo jak tak można się seksić w związkach

Gość gość
Mówisz że są szczęśliwe to zobacz ile jest rozwodow wlasnie spowodowana rozwiazloscia seksualna

Gość gość
już prztsan pitloic wiecznie to samo idz się leczyc. co wieczor te same tysiae tematow. i nikt już nie odpisuje. wpiszcie tematy o dziewicach-wyskoczy poł forum. zapytam-na ilu randkach? a moze inaczej-byles wgl na jakiejkolwiek?

Gość gość
na ponad 30 randkach seks przed ślubem niszczy przyszłe małżeństwo

Gość gość
I laska znika przed desertem :P

Gość gość
kobieta która nie jest dziewicą po prostu się puściła

Gość gość
dlatego warto szukać dziewicy

Gość gość
gość dziś o czym ty piszesz co drugie małżeństwo się psuje właśnie przez rozwiązłość seksualną nawet badania naukowe były na ten temat, że takie małżeństwo nie jest trwałe.

Gość gość
gość dziś A ty widać że wolisz się puszczać zamiast zachować dziewictwo do ślubu

Gość gość
gość dziś To dlaczego wymagacie puszczenia się po ślubie? Żałośni zboczeńcy!

Gość Edziaaaaaaaa
Hahahhaha możesz napisać, że byłe nawet na 1000000000 randkach a i tak nikt ci nie uwierzy :D Wiesz dlaczego, śmieciuszku? Bo jesteś takim złamasem, że ŻADNA kobieta nigdy by cię kijem nie tknęła. Chcesz dowodów? Forum już jest wystarczającym dowodem. Nie widzisz, jak kobiety po tobie jeżdżą? :D Nienawidzą cię już wirtualnie, a strach myśleć jak bardzo w rzeczywistości. :D

Gość gość
nie jestem zj***e michalem tylko kims innym kazda sie kobiete pytam i zadna nie robi problemow.

Gość gość
gość dziś Bo chcą seksu

Gość dla mnie tez przeszlosc
kobiety jest bardzo bolesna rzecza

Gość gość
To chyba ten z vaginą w awatarze :D :O tacy kończą tak że w trafi do dzi/w//ki bo zadna normalna go nie zechce .

Gość gość
Michaś jestes porostu niemożliwy :D ty się może zacznij szanować.

Gość gość
dla mnie tez przeszlosc dziś A dla mnie bolesne jest olewanie przeszłości i wymaganie seksu z powodu ślubu, a tym samym oplucie i zamordowanie czystości!

Gość gość
A czy choć jedna odpowiedziała "tak"? Ja nawet jakbym była jeszcze dziewicą, to bym wyszła z takiej randki. Ja się ze swoim chłopakiem kocham, a nie puszczam.. puszcza się d***** za pieniądze, dziewczyna/kobieta, która nie zna swojego partnera. Życie jest trochę bardziej skomplikowane. Większość znanych mi dziewczyn, które zdecydowały się na seks myślały, że "to jeden jedyny". Na szczęście życie jest ciekawsze..

Gość gość
Robisz z siebie blazna nawet w necie ;D powrzucam skreeny może na kilka stronek, nie dość, że posmiejemy sie globalnie to poznamy twój adres. Znajdzie się ktoś kto umie szukać.:)

Gość gość
gość dziś puszczasz bo nie jesteś dziewicą do ślubu

Gość gość
gość dziś odpowiadają, że nie są dziewicami

Gość gość
gość dziś Sam się puszczasz, bo zaglądasz obcym kobietom w gacie i do łóżek, nie szanując psychicznej cnoty do śmierci *****czu!