Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie skasowała zdjęć i nie zmieniła statusu

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem , może są to dziecinne przemyślenia ale ostatnio dziewczyna z którą mi się nie układało od około 3 tygodnii ( jesteśmy razem 2 miesiące ) wyznała mi że powinniśmy dać sobie spokój i że mam czas na zastanowienie się nad sobą ( to było tydzień temu ), dzień po tym gdy zaproponowałem spotkanie to powiedziała że i tak nic to nie zmieni ( mimo że dzień wcześniej dała mi czas na przemyślenie ) . Na ten moment traktuje mnie jak kolegę dawała mi parę znaków przez ten tydzień że nie jesteśmy już razem aczkolwiek ostatnio nie zaprzeczyła przed moją koleżanką że jest moją dziewczyną oraz nie zmieniła statusu na facebooku ( widnieje tam że jest związana ze mną ) oraz nie usuneła naszych wspólnych zdjęć na portalach społecznościowych . Co do tego statusu to zastanawia mnie to dlatego bo kiedyś jak się na mnie zdenerwowała to ustawiła sobie że jest " wolna " . Obecnie próbuję nakłonić ją na spotkanie i chciałbym wszystko naprawić więc moje pytanie brzmi czy jest jeszcze nadzieja ?

Gość gość
brrrrrrrrrrrr dziecinada !

Gość gość
Pisząc o tym nie miałem na myśli aby ktoś mi mówił że to dziecinada bo zdaję sobie z tego sprawę , chciałbym wiedzieć czy jeśli jest tak a nie inaczej czy jest jeszcze szansa że się zejdziemy

Gość gość
Nikt nie wie, co jest w głowach osób, które zachowują się w taki sposób

Gość gość
Olej ją na jakiś czas, sama do ciebie przybiegnie.