Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burkinafasoli

Mój facet jest chyba homo

Polecane posty

Gość burkinafasoli

Jestem z nim już 5 lat. Kiedy go poznałam był prawiczkiem z dość dużym stażem jak na obecne czasy. Szczerze mówiąc nie odepchnęło mnie to, raczej zaintrygowało. Na początku w kwestii seksu odpuszczałam mu, że nie chce zrobić mi dobrze ustami. Później zauważył, że ja jednak bardzo bym chciała (zadziałały delikatne aluzje z mojej strony). Kiedy już zaczął to robić zauważyłam, że jego to brzydzi. Nie spotkałam wcześniej takiego faceta. Generalnie nie bardzo lubi mnie pieścić, kilka całusów i do dzieła. Szukam kogoś, kto coś może wiedzieć w tym temacie. Jak zachowują się faceci, którzy są homo a ukrywają się w związku z kobietą?

Gość gość
Homo, a zwłaszcza ci co nie godzą się z tym lubią anal i oral, c**ek raczej się brzydzą.

Gość gość
Już wiesz dlaczego tak długo był prawiczkiem :) Ale to nie znaczy że jest gejem, są ludzie którzy nie uznają seksu oralnego ani innych "udziwnień" poza normalnym stosunkiem.

Gość burkinafasoli
Mojej znajomej siostra żyła w takim związku, był jej mężem, więc wiem że to możliwe. Tylko właśnie nie wiem jak się połapać. Widzę, że się brzydzi minetki i się zastanawiam czy faceci, którzy są hetero też tak czasem mają.

Gość burkinafasoli
Bardzo chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda ze strony osoby, która jest homo.

Gość gość
Skoro są kobiety których brzydzi robienie loda, to i muszą być mężczyźni którzy brzydzą się robić minetki.

Gość gość
Osoba homo w dzisiejszych czasach już nie musi się z tym ukrywać, a już tym bardziej wchodzić w związki z kobietami, może sobie być singlem.

Gość burkinafasoli
Chyba, że ma się ultra katolicką rodzinę, która nie zaakceptuje odmienności.

Gość gość
Mój kolega też nie lubi lizać cipki a nie jest gejem po prostu nie lubi i tyle...

Gość burkinafasoli
Do tego wszelkie moje pikantne smsy kwituje zwykłym "aha" lub zamiennikiem. A poza łóżkiem taki fajny z niego facet..

Gość gość
To zmień faceta jeśli ci na tym aż tak zależy i nie wyobrażasz sobie związku z kimś kto nie lubi lizać cipki.

Gość burkinafasoli
Jak mi się coś psuje w aucie to je naprawiam a nie wymieniam :P

Gość gość
Jak się coś psuje to i owszem warto naprawić, ale w tym przypadku wymagasz czegoś czego to auto nigdy nie miało, a nie można naprawić rzeczy której nie ma :P

Gość srebrzak
o jej jak jak ja lubie lizac cipę to moje ulubione zajęcie i wymarzony klimat - chcesz wyliżę ci wirtualnie :))

Gość gość
miałam kiedyś faceta, który brzydził się minetki. po roku mnie zdradził. z kolegą na imprezie. i opowiadał mi to jako świetną historię. zdziwił się jak z nim zerwałam po tej opowieści.

Gość gość
pedaly powinny sie leczyc psychicznie

Gość gość
umyj się czasem w kroczu to może nie będzie się krzywił. Zresztą nie każdy hetero musi chcieć z przyjemnością lizać krocze kobiecie tak jak kobieta nie musi tego robić mężczyźnie.

Gość gość
Może ma niskie libido bo jest chory? Może jesteś zbyt pasywna i znudziło mu się robienie tego ze zwłokami :D

Gość gość
pedal zasrany

Gość gość
Może masz brzydką peezdę, albo źle się odżywiasz (chlejesz, palisz) i go po prostu twoje krocze brzydzi, ot co. Sorry też tak miałem w paru przypadkach, a gejem nie jestem, wręcz brzydze się homosiów.

Gość Iczi
Minetki sie brzydzil , a innego chlopa sie nie brzydzil . Jeszcze sie zdziwil , ze go zostawilas . Powinien sie leczyc ale nie u homoseksuologa

Gość gość
on wlasnie dlatego brzydzil sie minetki bo wolał chlopa hmm tak myślę

Gość gość
"Bardzo chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda ze strony osoby, która jest homo." Ja jestem homo, ale nigdy nie weszłabym w związek z facetem tylko dla ukrycia swojej orientacji, ale wiem, ze są osoby, które się nie akceptują i to robią. Ogólnie z tego co wiem niektórym homo facetom podobają się wizualnie czasem niektóre kobiety, ale do c**ek mają największe obrzydzenie, więc możliwe że to kryptogej, twój mąż znaczy się