Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszczuv

Problemy sercowe

Polecane posty

Gość Miszczuv

Witajcie, piszę tutaj do was o małą poradę, gdyż nie potrafię sobie już poradzić w sprawach sercowych. Zacznę może od początku całą tą (nudną) historię, a więc: Prawię rok temu napisałem na FB do dziewczyny ze szkoły, takie jakieś teksciki na zagadanie, szmery bajery, wiadomo o co chodzi..( to było dokładnie 25 lutego) od tam tej pory piszemy każdego dnia, rozmawiamy w cztery oczy. Każdego dnia, tygodnia ją poznawałem, dowiedziałem się np. ze ma bardzo wielu kolegów, przyjaciół. Pisałem z nią, gdyż bardzo mi się podobała, swojego czasu uważana była za jedną z ładniejszych dziewczyn w szkole ( szkoła średnia). Spotkalismy się raz, drugi, trzeci... smialiśmy się, miło spędzalismy ze sobą czas, lecz pewnego razu dowiedziałem się, że "zdobyła" chłopaka... nie pokazywałem swojego rozczarowania ani załamania tylko dalej oferowałem spotaknia itd. Po pewnym czasie dowiedziałem się, ze kiedyś juz byli razem a dokładnie 5 lat temu się rozstali i teraz na nowo się zeszli ( są razem od maja 2016). Przez okres wakacyjny nasze relacj***ardzo się zaciesniły, niestety chyba nie w tym kierunku... stałem się przyjcielem a obecnie najlepszym przyjacielem i teraz UWAGA dziwota tego związku polega na tym, ze ja ją zapraszam na wesela, zeby wpadła do mnie.. nawet ostatnio pojechalismy na 5 dni w góry razem a jej chłopak tylko przebąkuje, że moze zeby nie jechała ale i tak ją puszcza, jaki jest tego powod? Kiedyś ona go rzuciła bo był mega zazdrosny. Walcze o nią już prawie rok.. poświęcam się, robię rózne prezenty, gdy bylismy razem w górach ( dwa tygodnie temu ) poczułem jak by dziwną więź ale tylko po alkoholu. Wracalismy z wesela i ona złapała mnie za ręke i tak lekko głazkała.. jak poszlismy na spacer to się przytuliła ( tez po alkoholu).. znowu mnie złapała za rękę i tak szlismy... dwa razy spałem w jej łózku obok niej, mając jedynie oddzielna posciel.. a ostantiej nocy, lezałem koło niej obejmując ją i tak przez całą noc a rano nic o tym nie mówiła... więc pomyślałem, ze moze nie ma odwagi powiedzieć o uczuciu prosto w twarz ( wiadomo, ja powinienem zrobic pierwszy krok) i tak też się stało, gdy tylko przyjechalismy, powiedziałem, ze musimy się spotkać i powiedziałem jej to prsoto w twarz, ze zalezy mi na niej... ona tylko powiedziała, ze sie domyslała i ze miałą juz kilku takich przyjaciół co zalezalo im na niej i przyjaźń się rozpadła i nie chciała by zeby nasza tez sie rozpadła, po czym powiedziała, ze musimy ograniczyc przytualnie sie zebym nie robic mi nadzieji. Zlę się z tym czuje, ze muszę odbijać dziewczynę innemu, zawsze miałem zasadę, że nie wolno tego robić i zawsze sie do tego stosowałem ale tym razem czuje coś... coś dziwnego, to uczucie do niej jest takie szczere. Nigdy do żadnej dziewczyny, z którą byłem nie czułem tego co do tej "przyjaciółki". Proszę was o pomoc, powiedzcie, czy brnąć w to dalej... starać się, co dalej robic?! Powtarzam, BARDZO mi na NIEJ ZALEŻY! Nie mam już pomysłu co robić, prosze o jakieś sensowne wypowiedzi, dziękuję :)

Gość gość
Skoro wyraznie powiedziala NIE to odpusc

Gość Miszczuv
Własnie nie powiedziała NIE...

Gość gość
Moim zdaniem powinieneś walczyć o nią, nie spiesz się... tylko powoli działaj. Pokazuj, że się starasz, dbasz o nią. Spędzaj z nią więcej czasu, by nie miała tak duzego kontaktu z chłopakiem. Myślę, że musisz cierpliwie czekać

Gość gość
A ja Cię tak kocham a Ty uganiasz się za inną,smutne.Srubeczka

Gość gość
Daj jej spokoj, kobiety nie lubia takich NAMOLNYCH facetow!