Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o projekcie 4000 plus?

Polecane posty

Gość gość

I urlopie od dziecka z oddaniem go do hospicjum?

Gość gość
Myślę to samo co o projekcie 4000 plus dla ofiar gwałtów jak urodzą. Żenada.

Gość gość
dla nieuleczalnie chorego dziecka 4 tysiące jednorazowo. Dla wdowy smoleńskiej 1 milion, renty dożywotnie dla dzieci, posada europosła + 5 milionów, bo cały czas za mało..

Gość gość
cały czas ważne dziecko w brzuchu, potem niech se radzą... 4 tysiące starczy ten ten słynny chrzest i skromny pochówek :(

Gość gość
Ale czy wprowadzenie tego zasiłku będzie sie wiązało z zakazem aborcji w przypadku wad płodu?Bo jeśli nie, to nie rozumiem o co ten bulwers.Kto będzie chciał usunąć, to usunie, a kto sie zdecyduje urodzić, dostanie przynajmniej te parę groszy, które teraz nie przysługują.Na logikę co lepsze;prawo do aborcji i 4000 jeśli chcę urodzić, czy prawo do aborcji i zero kasy jeśli chcę urodzić?Chyba nikt nie jest tak powalony, żeby rodzić płody niezdolne do życia albo samodzielnej egzystencji dla głupich 4000.A jeśli jest, to już chyba jego problem.

Gość gość
Tego sie nie da skomentowac, to kpina

Gość gość
Uważam ze to chore. Jeżeli obchodzą ich niepełnosprawne dzieci to powinni najpierw zadbać o te które juz są na świecie. Dlaczego takim rodzinom nie pomogą finansowo? Dlaczego nie dofinansuja rehabilitacji,leków itd? Takie dziecko chore wymaga mnóstwo pieniędzy, opieki i czasu. Państwo rzuci śmieszne 4000 zł i będzie miało w d***e co się pozniej z dzieckiem stanie i skąd rodzice wezmą na utrzymanie go. Tak jak ktoś pisał na wdowy smoleńskiej płacili miliony a szarakom chcą rzucić ochlapy i myślą że ludzie są aż tak pazerni.

Gość gość
Sądzę, że zaciążona patologia będzie jeszcze więcej chlać i ćpać żeby dziecko w brzuchu maksymalnie "uszkodzić" i zgarnąć 4 koła...

Gość gość
Obraźliwy i bezmyślny projekt. Wy nie widzicie za kogo oni mają kobiety? Za głupie, puste dajki które tylko marzą o skrobaniu ( BTW nawet w państwach gdzie aborcja jest legalna jest wyższa dzietność...), którym trzeba kasiorą pod nosem pomachać to wyplują z siebie dziecko. I Przecież to jest jakiś absurd - złodzieje, hipokryci, oszuści, moralne zera plują nam w twarz. A sporo kobiet jeszcze to łyka :O

Gość gość
Przeczytałam tytuł, to myślałam, ze się nabijacie z 500 plus... jak taka głupota jest prawdziwa, to po prostu nie do wiary...

Gość gość
Ktoś przecież wybrał tych ludzi , tą partię ,ktoś na PiS głosował i pewnie niemało wyłączyło myślenie ,skoro ta partia ma nieomal władzę absolutną w Polsce (większość w Sejmie i Senacie , wszystkie rządowe i niezwykle ważne dla kraju funkcje osadzone ludźmi z PiS) , więc skąd nagle takie zdziwienie podobnymi projektami jednego chorego umysłu ???

Gość gość
Najbardziej przerażające jest to, że to nie są projekty jednego chorego umysłu. PiSowcy są umysłowo chorzy chyba co do jednego, tak samo jak i ci, co na nich głosowali.

Gość gość
już słyszę te rozmowy żulerni: - będzie syn czy córka? - płeć nieważna, byle chore było!!!

Gość gość
To ma być wstęp do zaostrzenia przepisów.

Gość gość
Ciężarne piją, żeby upośledzić dziecko. Dla wyższego zasiłku http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/ciezarne-pija-zeby-uposledzic-dziecko-dla-wyzszego-zasilku,298583.html A teraz to będzie w Polsce!!!!

Gość gość
A ja sie pytam: kto bedzie robil na te wszystkie socjale?

Gość gość
No wlasnie skad kasa na to wszystko?