Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwa jest zmiana orientacji w wieku powyżej 25?

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory podobali mi s i e tylko faceci,ale miałam sporo porażek...ostatnio przezylam traumę o której nie będę pisać, ale od tamtej pory jakoś zmienił się mój stosunek do facetów, niedawno podrywal mnie przystojny mężczyzna i po raz pierwszy w życiu olalqm takie ciacho, natomiast tak. Jedna dziewczyna powiedziała mi komplement i ciepło o niej myślę. Gdy do wiedziałam się, ze moja rehabilitantka ma narzeczonego poczulam zazdrość,a ostatnio jedna dziewczyna niechacy musnela mnie w dłoń...

Gość gość
oczywiscie, ja do 31r.z. bylam tylko z facetami i non stop pomylka, z ostatnim zerwalam na pare miesiecy przed slubem a potem poznalam jedna dziewczyne i juz ponad 3 lata jestesmy razem, nie wyobrazam sobie byc juz z facetem, w koncu znalazlam swoja milosc :)

Gość gość
Seksualnosc jest plynna, wiekszosc osob ma pociag doobu plci w jakims stopniu, tylko jest to tlumione przez spoleczenstwo. Nie tyle zmiana orientacji, co ujawnienei wszystkich mozliwosci. Po prostu idz za glosem serca.

Gość gość
Tylko jest taki problem,mam obawy przed intymności a...obawiam się, ze kobieta by mnie nie pociągała seksualnie nawet jeśli uczuciowo bym ją kochała

Gość idź za głosem serca
miłość nie zna płci

Gość gość
Mnie tez sie wydawalo, ze kobieta by mnie nie pociagala a jest wprost odwrotnie ;) Jak nie sprobujesz to skad masz wiedziec?