Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad ten pociag kobiet do zlych mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety chca byc krzywdzone czy co?

Gość TV to syf
bo to tępe suki, zero logiki, piana zamiast mózgu

Gość gość
Bo bad boye to nie ciepłe kluchy stulejarze z kafeterii, tylko ludzie sukcesu, silne i przebojowe osobowości :)

Niegrzeczni czesto sa pewniejsi siebie od tych grzecznych. A jeesli chodzi o zlych - (to tak mnie sie wydaje), ze niektore dziewczyny juz genealogicznie ciagnie do patoli

Gość gość
23:19 taaa :D

Gość gość
Bad boye to zakompleksione, słabe i chwiejne osobowości obsesyjnie udające silne i przebojowe. Ludzie sukcesu są asertywni, komunikatywni, rzeczowi, empatyczni i mają świadomość, że życie prywatne jest ważne, a nawet ważniejsze od zawodowego. Nie osiągają wyżyn by nimi świecić innym po oczach i się w ten sposób dowartościowywać, lecz by się doskonalić i realizować własne cele.

Gość gość
bo baby som gupie, rozumiejesz?

Gość gość
Bad Boye rozpalają zmysły, a ciepłe kluchy nie rozpalają niczego.

Gość gość
Mnie kręcą źli bo sama mam gangsterskie geny,więc swój do swego ciągnie, jak któraś Nie wiedziała tego,to już wie że odezwała się w niej ta ciemniejsze strona

Gość gość
Ja nie mam gangsterskich genów a trafiam źle. Sama nie wiem dlaczego ? a pragnę mieć normalnego mężczyznę który będzie mnie kochał a ja jego zwyczajnie tak.....

Gość gość
gość dziś latałaś za badobyem przystojniakiem to masz za swoje

Gość gość
Juz na pierwszy rzut oka widac bylo jaki jest pewny siebie,mial ogromny szacunek otoczenia,nikt mu nie podskoczyl. Jego wybory byly respektowane,inni chcieli go nasladowac,probowali mu bezskutecznie dorownac. Otaczal sie najlepszymi gadzetami,o ktore bardzo dbal. Tak samo jak o swoj wyglad. Wygladal jak mlody bog,mnie traktowal jak ksiezniczke,myslicie,ze to nie imponuje kobietom? Wszystkie mi zazdroscily. Bywal porywczy,zle znosil porazki,dbal o to by byc w centrum zainteresowania. W lozku ogien. Szacunek mial tylko do wybranych. Bylismy ze soba kupe lat a o nudzie nie bylo mowy. Pan zycia,meski. Pomalutku wylazilo z niego to co ktos juz tu napisal: Bad boye to zakompleksione, słabe i chwiejne osobowości obsesyjnie udające silne i przebojowe.

Gość gość
A skad ten pociag? Inni przy nim wypadali meganudnie,ani nie mieli nic konkretnego do powiedzenia,bawily ich debilne filmy i mieli prostackie poczucie humoru,zawstydzeni i wycofani w podrywie,a bad boy wie co robic i mowic zeby kobietom miekly kolana. I choc potem okazuje sie,ze to poza,ze ci kolesie tylko udaja to w ogole nie zaluje tamtej znajonosci. Tak intensywnego zycia nie mialam nigdy indziej.

Gość gość
gość dziś gość dziś latałaś za badobyem przystojniakiem to masz za swoje Jej się na ryj bo nie masz dobrze z głową wiesz co to kompulsywne myślenie o czymś idź do psychiatry