Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podobają Wam się Turkowie ? Są bardzo przystojni i my Polki się im podobamy.

Polecane posty

Gość gość

byłam w Turcji i byłam bardzo podrywana

Mnie się totalnie nie podobają, więc nie reaguję na zaczepki.

Gość gość
Haze dziś pewnie jesteś brunetkom skoro oni Ci się nie podobają, napisałaś że nie reagujesz na ich zaczepki , czyli tam byłaś, ile razy ? jak się podrywali ? jakich spotkałaś z wyglądu na charakteru ? w jakiej miejscowości byłaś ?

Gość gość
byłam tam z chłopakiem, wyszłam do sklepu wieczorem sama na chwilę i cąły czas podchodzili podrywali mnie, byli nachalni, czułąm się jak mięso

Gość gość
Raczej podobają, ale mają dziwną mentalność i stosunek do kobiet.

Gość gość
byłam kiedyś w Turcji na widowni Tureckiego programu top model i wiecie jakie ciacha były super

Gość gość
gość dziś nie każdy jest zły

Gość gość
każda Polka marzy aby tam jechać :-) !

Gość gość
nie, haha :-) !

Gość gość
haha

gość dziś - aktualnie jestem blondynką. Ale to nie ma nic do rzeczy, bo w ogóle nigdy w życiu nie podobali mi się faceci w takim typie. Latynosi też nie. Po prostu nie mój typ. Byłam w Turcji kilka razy, w Ankarze, w Stambule, w Diyarbakirze. Podoba mi się ten kraj, ale faceci totalnie nie. O charakterze nic nie mogę powiedzieć, bo się nie angażowałam w znajomości z miejscowymi. Poza tym, mam sporo Turków tutaj na miejscu i też nie przepadam za ich towarzystwem. Może poza jedną fajną parą, która jest naprawdę na poziomie.

Gość gość
Haze dziś jakich spotkałaś ? niskich, średnich, wysokich ? szczupłych, średnich, grubszych, starszych, młodszych, średnich, z ładną twarzą, średnią, brzydką, miłych, średnich, nie miłych ?

Gość gość
gość dziś haha, to oczywiste że różnych i pewnie nie byli tak super jak Skandynawowie czy Holendrzy ewentualnie Hercegowini, lubię Meksykanów ale mi się nie podobają, ale ładne wyjątki też się zdarzają.

gość dziś - różnych. Tak jak wszędzie. Co nie zmienia faktu, że to jest typ urody, od którego mnie odrzuca. Ciemne oczy, ciemne włosy, ciemna karnacja - totalnie nie moje klimaty. Za to kobiety mają prześliczne.

Gość gość
Mam tak samo jak Haze

Gość gość
Wszedzie sa przystojne chlopaki tylko kazdy ma swoj gust.Jesli chodzi o turkow to on nie dbaja czy zonata czy nie zawsze podrywaja.Jak tylko jestes sama przez minute.Sa bardzo nachalni.Dla nich nie ma duzego znaczenia co kobieta mowi.Nie biora sa jej za powaznie.Malzenstwo jest tam to moje a to twoje.Kultura jest bardzo ina niz Europy.Pisze wam dziewczyny dlatego bo moj maz jest z turcji od 1977roku.Sam powiedzial ze by nie wydal corki za nich chyba zeby byl taki jak on.Syn powiedzial jesli nie chcesz problemow to stoj z daleka od nich.Ani jedno dziecko moje nie jest zonate z turkiem.Moj jest jasnej cery i oczy ma niebieskie.

Gość gość
Ja poznałam kiedyś Turka na czacie. Był jakiś dziwny, bardzo zaborczy. Chciał, żebym do niego przyleciała. Oczywiście tego nie zrobiłam. W moim mieście jest też trochę Turków, bo mają tu kebaba i są bardzo mili i kulturalni, nie ma z nimi żadnego kłopotu.

Gość gość
gość dziś haha, przecież nie każdy Turek jest zły i brzydki, można mieć ciemną urodę i być ładny. Nie każdy Turek ma taki sam charakter i wygląd, prawdopodobnie Turkowie tak jak Arabowie mają obowiązek dbać finansowo o żonę wieć nie dokońca jest jak piszesz

Gość gość
gość dziś pewnie na tureckim chacie go poznałaś :-)

Gość gość
autorko ile ty masz lat ze cie rajcują ciemni? może kiedyś ale dziś? w czasach takiego terroryzmu? przecież nie od dziś wiadomo zejak ciemnoskóry ( nie Murzyn) to raczej na stówę muzułmanin. a jak muzułmanin to potencjalny terrorysta.tak tak moje kochane,wiem,ze niemozna generalizować ale to co się dzieje teraz w Europie? zaraz naprawdę nas zaleją i będzie ich więcej niż nas,tak prawie już jest w Niemczech,Francji... kiedyś faktycznie jak było ich tylko trochę to nawte człowiek spojrzał łaskawszym okiem i się podjarał ale teraz "ciemny" oznacza niebezpieczeństwo,oni zadnych skrupułów nie mają a wręcz jest im obiecywane ze im więcej zdola zabic niewiernych (czyli nas) w akcie samobójczym tym więcej będzie miał dziewic w raju a jego rodzina dostatek...i oni w to wierzą,ida na akty jak oślepieni. dla nich najważniejszy jest ich inbteres a ze podrwają białe kobiety? toc maja z tego potencjalny zysk-jeśli uda im się hajtnąć z taką to prosta droda do uzyskania obywatelstwa i sprowadzenia tu poł swojje wsi,autorko doprawdy,spojrzał na ciebie Turek,podrywal cie i ty myślisz ze jesteś już najpiekniejsza modelką swiata? bo podrywał cie ciemnoskóry który leci na wszystko co się rusza? nawet 80letnia babcię bedzie podrywał i będzie przy tym tak samo czuly jak przy tobie,jesli tylko będzie miał z tego korzyść a przy okazji może uda mu się przedostać do Europy i zorganizować siatkę terrorystyczną. albo przynajmniej za darmo bzyknąć cokolwiek innego niż rodzima koza. ja nie bylam w Turcji,ale bylam 2 razy w Egipcie,podryw taki sam jak wszędzie,propozycje spotkania wieczorem na plazy ,każdy Egipcjanin przemiły, pomocny wręcz lizący dupę. znajoma mieszkala 5 lat wNiemczech,tam pełno Turkow, nie patrzyli ze maz obok,podrywali ze az neiraz uciekać musiala z ulicy. autorko naprawdę jest się czym chwalić?

Gość gość
gość dziś uważać trzeba wiadomo, kolorowi ludzie często są przestępcami no czarnoskórzy gwałcą białe kobiety w usa a meksykanie w usa robią to samo, robia tez inne przedstępstwa + handel narkotykami ale wiadomo że wszędzie są ludzie dobrzy i źli a Polski obcokrajowcy nie lubią wolą zachód Europy, usa, kanade, australie. PISZESZ NIE PRAWDĘ BO JESTEŚ TROLEM CZYLI OSOBĄ CO PISZE NIE PRAWDĘ !

Gość gość
Mieszkałam w Kanadzie, byłam dziewczyną Turka ale zerwaliśmy teraz jestem z Polakiem. Turkowie są mili i przystojni.

Gość gość
a ja mieszkałam z Turkiem w Turcji , super było, ale zerwaliśmy

Gość gość
ONI SĄ BARDZO PRZYSTOJNI I MILI :-) !

Gość gość
00:30 Nie, poznałam go na międzynarodowym. Przystojny był, ale w ogóle się nie uśmiechał. Później stał się zaborczy, zapraszał do siebie, ale ja już wiedziałam, że nie jest dla mnie i zerwałam kontakt. Wtedy trochę zraziłam się do Turków, ale przecież jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Gość gość
Charakterow nie znam,wizualnie nie moj typ.

Gość gość
00.36 w czym pisze nieprawdę? sama potwierdzasz moje słowa pisząc ze często sa przestępcami,ok wiadomo ze nie można generalizować i wśród nich tez sa uczciwi ale jest ich bardzo mało,to sa odsetki zaledwie. a ze od Polski wola Europe zachodnią to wiadomo,przeciezja nie pisałam ze tu ich pelno,ale trzeba uwazac, w Poslce osttanio się cos dużo ich pojawiło,głownie z Syrii,ale tez np. sa Arabowie z obywalelstwem Hiszpanii itp...akurat pracuję przy wynajmie nieruchomości i zauważam ze jest ich coraz więcej. i w czym pisze nieprawdę jeszcze raz się pytam? tak cie zbulwersował mój post,ze nawet nie umiesz logicznie wytłumaczyć tylko klepiesz jak mantre? wytłumacz w czym napisałam nieprawdę.

Gość gość
oj kogos chyba zabolała prawda. niem usisz się tak urazac ze jesteś dla nich nielepsza od kozy.