Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czasem wolalybyscie być same bez męża dzieci

Polecane posty

Gość gość

Czy zazdroscicie singielom świętego spokoju?

Gość gość
Nie, ale tydzień urlopu w samotności marzy mi się od dawna.

Gość gość
od meza. I nie czasem tylko moglby odejsc ode mnie w peesdu.

Gość gość
Tak, przez jeden, góra dwa dni. Potem bym juz tęskniła.

Gość gość
Tak

Gość gość
Nie zazdroszczę singlom. Nie wyobrażam sobie życia bez mojego męża i bardzo miło wspominam chwile gdy byliśmy sami, bez dzieci. Chyba wtedy byłam najbardziej szczęśliwa...

Gość gość
Nie w ogóle nawet nie nachodzą mnie takie myśli !

Gość gość
Czy zazdrościmy singlom. Jakby to powiedzieć. Ani mąż i dzieci ani bycie singlem wg mnie nie jest stanem optymalnym dla człowieka. Pierwsza opcja to jest nadmiar a druga niedobór. Gdyby tak jeden dzień być singlem a drugi dzień mężatką z dziećmi i tak na zmiane. Myśle ze to byłaby całkiem fajna równowaga. Jak myślicie ?

Gość gość
Nie , za nic, to dla mnie miłość, spokój, radość. A zreszta ,co to znaczy czasem? przeciez wiadomo, ze to nie niewola i zawsze mozna pobyc w samotnosci ( oprócz moze czasu, kiedy dzieci sa zupelnie małe)

Gość gość
Wszystko ma swoje plusy i minusy, ale drugi raz na dzieci bym się nie zdecydowała. Wolałabym być bezdzietną mężatką.

Gość gość
mieć wolne weekendy od domowego kieratu i niech maż w ogóle idzie w pissdu,nie jest mi do niczego potrzebny,tylko mnie wkurffia,robi bałagan,jest sknera,brudas i nudziarz. Od dziecka wolne tylko weekendy,niestety im ja jestem gorsza dla meża tym on bardziej do mnie lgnie,a wywalic go nie mogę bo mamy dorastajacego syna który go bardzo kocha:(

Gość gość
Mam ochotę i robie sobie wolne, od wszystkiego, wyjeżdżam daleko i mamy z mężem złota zasadę ze w czasie nieobecności nie skarżymy się i bez takiej konieczności nie opowiadamy o domowych problemach. Bo tylko nerwy to szarpie a w niczym nie można pomóc. Poza dłuższym wyjazdami nie mam też problemu z wyzwaniem się na wieczór czy na noc. Z konieczności trochę (możliwe alternatywy były jak dla nas gorsze) mamy taki a nie inny tryb życia, nie zawsze to jest takie różowe, ale plusem jest m.in. duża swoboda w planowaniu czasu. Brakuje mi za to czasu z mężem we dwoje, ale cieszymy się z tego co mamy, przesłanych i spokojnych nocy, dzieci które dadzą nam porozmawiać i się poprzytulac, a we dwójkę jeszcze się najezdzimy na emeryturze.

Gość gość
Jeśli w zdrowiu dożyjecie do emerytury i będzie Wam się jeszcze chciało :-)

Gość gość
Bez męża tak, bez dzieci nie

Gość gość
nie!!!! ani sekundy mam super męża i dwójkę cudownych dzieci nic mi w życiu się tak nie udało jak rodzina :)