Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy są i ich nie ma

Polecane posty

Gość gość

Witam ciagle sie denerwuje że coś jest nie tak ostatnio piersi mnie w ogóle nie pobolewaja mdłości za to nadala mam boje sie ciagle ze coś bedzie nie tak z dzieckiem to 6 tydzien w zeszly czwartek widzialam bijace serduszko ale to mnie nie uspokoilo :( nie plamie nie mam bólów brzucha a i tak sie martwie czy któraś z was tez miala tak zze raz objawy miala a raz nie raz piersi miała tkliwe i nabrzmiale a potem nie ?

Gość gość
Ja mialam tylko na poczatku tkliwe i bolace piersi. Do jakiegos 6/8tc. Teraz jestem w 30tc i do tej pory w ogole mnie nie bola. Tak to jest z objawami raz sa raz ich nie ma. Nie ma szablonow. Np moja siostre bolaly cala ciaze piersi. I sie nie martwie ze mnie nie bola a ja bolaly ;-) A najgorsze jest nastawienie bo tak cala ciaze do tej pory nic mi nie bylo i tylko wyczekiwalam ze cos mi bedzie czytalam fora co sie komu dzieje myslalam o tym i wywolalam wilka z lasu w 28tc szpital skrocona miekka szyjka pessar i sterydy. Trzeba myslec pozytywnie i chodzic czesto na wizyty lekarskie.

Gość gość
U mnie ta nerwowość też była dobijajajaca. Przez większość czasu objawy były to byłam nerwowa bo się paskudnie czułam ale jak raz wstałam i stwierdziłam ze mnie nie mdli to dopiero zaczęłam się denerwować. Uspokoilam się dopiero w 2trymestrze :/