Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parę słów o tym jak upokorzyłam kochankę męża powinna nam dać spokój

Polecane posty

Gość gość

Nie spodziewałam się że do tego dojdzie. Ona pracuje w szkole jako nauczycielka. Ubrałam się rano w moją suknie ślubną, założyłam welon, córce założyłam sukienkę w której brała chrzest. Pojechałam pod jej szkołę i czekałam aż zacznie lekcje. Kiedy usłyszałam że dzwonek wybił rozpoczęcie godziny lekcyjnej, siłą wdarłam się na teren szkoły przewracając dziesiątki dzieci które spóźnione chciały zdążyć na lekcje. Błyskawicznie skoczyłam do pokoju nauczycielskiego i wydarłam sekretarce numer sali w której prowadzi lekcje ta żmija. Następnie kopniakiem otworzyłam drzwi i weszłam do sali. "Mam cię suko" krzyknęłam! Jakim prawem, krzyczałam, bezcześcisz moje małżeństwo, brukasz, najświętszy związek! Zabierasz dzieciom ojca, tak dzieciom krzyknęłam! Uderzyłam ją w twarzą moim testem ciążowym! Kolejna ciąża widzisz! Zlał się we mnie i jestem w ciąży! A ty nie masz nic! Podniosłam córkę nad sobą i powiedziałam - zobaczcie dzieci! Zobaczcie komu wasza nauczycielka niszczy życie i odbiera rodzinę! Dzieci które były na sali, krzyczały i z przerażenia w spazmach pokładały się na ziemi płacząc. Kochanka cała biała ledwo stała na nogach Szybkim ruchem wyszarpnęłam cyrkiel który wisiał obok tablicy i przyłożyłam córce do twarzy - zabije nas obie, krzyczałam! Zabije nas, jeżeli nie zostawisz nas w spokoju! Mój mąż nie chce cie!!!!!!!! Podniosłam krzesło i rzuciłam nim w okno wybijając je na zewnątrz! Podniosłam rozbite kawałki i zaczęłam korzystając z nich ciąć moją suknie ślubną! Dzieci krzyczały, błagały swoją nauczycielkę aby zostawiła nasza rodzinę w spokoju. Zostawisz nas w spokoju krzyczałam! Szybkim krokiem zabrałam córkę i wyskoczyłam z nią przez okno. Z córką szybko wbiegłam do metra i wróciłyśmy do domu. Maż od progu nas pochwalił, że wreszcie się z nią uporałam.

Gość gość
No i co w związku z tym?

Gość gość
Brawo!

Gość gość
Głupia prowokacja,zresztą...,już była.

Witam W tym temacie chciałbym przedstawić sprawdzony sposób na zarobienie 21 zł za wykonanie jednej akcji w serwisie Cashbacklove.pl. Zadanie nie jest trudne i da się je przedstawić w kilku krokach: 1. Rejestrujemy się w serwisie - Cashbacklove http://www.cashbacklove.pl/rejestracja/e2b32f f8-93b4-11e6-a3b3-0cc47aaad1f6 (reflink, dzięki za skorzystanie usmiech.gif ). Za utworzenie konta otrzymujemy 10 zł. 2. Kupujemy 6 kuponów za 9 zł (opcja "6 za 3"), opłacamy zakup. 3. Kopiujemy numer użytkownika w Lottoland (zakładka "Moje konto") i wklejamy w serwisie Cashbacklove na stronie oferty w oknie, które wyskoczy po kliknięciu PRZEŚLIJ POTWIERDZENIE.

Gość gość
0/10 naprawdę myślisz, że to dobre prowo? :o

Gość gość
Moglas meza w d**e kopnac a nie sie ponizac :/ idiotyczne.

Gość gość
Cyrkiel :D Dobre, dobre :D

Gość gość
You have made my day:D:D:D:D:D:D:D Wyobraziłam sobie całą sytuację i poplułam monitor kawą, ale wybaczam:P

Gość gość
"Dzieci które były na sali, krzyczały i z przerażenia w spazmach pokładały się na ziemi płacząc"- to nie te czasy, pewnie wyjęłyby swoje smartfony i byłabyś już gwiazdą internetu:D:D:D:D

Gość gość
Napisz poradnik dla zdradzanych kobiet. Masz talent kobieto :-)

Gość gość
Piątek, piąteczek, piątunio czyli dzień upokarzania kochanki. Uwielbiam cie autorko

Gość gość
No nareszcie ...tęskniłam ,tydzień bez upokorzenia kochanki to tydzień stracony ale nie zawiodłaś mnie autorko i jakie nowe wątki wplotłaś...no no powiem ci że w tym tyg nieźle ją upokorzyłaś .czekam na następne upokorzenia ha ha ha

Gość gość
Super zrobiłaś.

Gość gość
Przebija nawet tę akcję na stacji benzynowej! 15/10

Gość gość
Wyskoczylas przez okno? To i spadochron ze soba mialas :D

Gość gość
Za tydzień proponuję upokorzenie kochanki - dentystki. Już widzę tę akcję z przykładaniem wiertła i rzucającego się wspazmach pacjenta na fotelu! Inne propozycje - zakonnica - kelnerka - policjantka

Gość gość
moze lekcje były na parterze!;D

Gość gość
Choć te historyjki sa idiotyczne, to za każdym razem śmieję sie, kiedy je czytam. Ciekawa jestem czy pisze to jedna osoba czy kilka podpięło sie pod sukces autorki pierwszej prowokacji.

Gość gość
Ubaw po pachy jak zwykle w piatek;) uadane te historyjki

Gość gość
Jak ja kocham te historie :D i są tez moje ulubione spazmy xD xD uwielbiaaaaaam :D

Gość gość
10/10

Gość gość
Zacznij pisac jakies powesci albo romansidla z milionrm zdrad w tle bo z taka wyobraznia sukces murowany