Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wybaczają zdradę

Polecane posty

Gość gość

Tłumaczycie, że to dla dobra dziec****artner się zmienił etc. etc. Ale to g****o prawda! Słyszałyście, żeby facet wrócił do kobiety, która go zdradzała?! No właśnie... A wy łudzicie się, że wasz facet jest inny i zmądrzał. W dodatku zrzucacie całą winę na kochanki, a to wasi mężczyźni obiecywali wam wierność. Dlaczego się nie szanujecie? Tacy faceci nie zasługują na lojalną partnerkę!

Gość gość
A ty dlaczego się nie szanujesz kochanko i nie odczepisz się od żonatego?

Gość gość
a ja nie rozumiem kobiet które czepiają się żonatych mężczyzn

Gość taki jeden facet 31
To proste. Takie kobiety w większości są zależne od mężczyzny , nie pracują bądź za mało zarabiają by się utrzymać samej z dzieckiem. W takim momencie jest znacznie trudniej i rozstanie wymagało by bardzo dużo wysiłku,a łatwiej jest wtedy szukać wymówek na zdradę i wierzyć ,że będzie lepiej nie robiąc nic.

Gość gość
8:19 A gdzie wyczytałaś, że jestem czyjąś kochanką? Śmieszne.

Gość gość
Prawda jest taka ze kochanka jest tak samo winna, zona i maz. Wszystko zalezy od sytuacji i okolicznosci. Ale fakt 1 zdrady nie powinno sie wybaczac Fakt 2 kobiety powinny miedzy soba gnoic kobiety ktore leca na zajetych mezczyzn Fakt 3 koniec z gadaniem wybralam porzadnego tylko on sie zmienil. Ogarnijcie sie kobiety! Fakt 4 zacznijcie na prawdewybierac porzadnych mezczyzn bo teraz to wy ich chyba celowo omijacie.

Gość gość
powiem tak, mam za sobą 30 lat małżeństwa i wiem, ze kazdemu zdarzają sie chwile zwątpienia i jakies fascynacje. To nie to samo co młode małżeństwo z małymi dziećmi kiedy emocje szaleja. w tym momencie to ze mąż poszedłby zaliczyć panienkę - ot taki jednorazowy wyskok, bo była okazja na wyjeździe niewiele mi robi emocjonalnie -to tylko czynność higieniczna dla psychiki, żeby nie zwariować w stałym związku. Co innego gdyby nawiązał stałą relację emocjonalną. I to samo w druga stronę

Gość gość
Fakt 2 kobiety powinny miedzy soba gnoic kobiety ktore leca na zajetych mezczyzn a nie lepiej wybierać lepszych facetów, dbać o małżeństwo i pietnowac złamasa , który ci odwali taki numer?

Gość taki jeden facet 31
Druga sprawa to strach przed samotnością. Sam jestem w szoku ,ale nawet część moich znajomych wolało być z byle kim niż samemu. Czasem pozostaje w człowieku niewiara ,że jak nie ten/ta to już nikt i za wszelką cenę chce mieć kogokolwiek...ich wybór

Gość gość
Fakt 2 kobiety powinny miedzy soba gnoic kobiety ktore leca na zajetych mezczyzn x dlatego szmaty z kafe są gnojone. w realu każde szmacisko też jest gnojone

Gość taki jeden facet 31
gość dziś Czyli ciche przyzwolenie na skoki w boki. dobrze wiedzieć.

Gość gość
Gnoicie kobietę, bo wasz mąż się puszcza na boku? A jemu pewnie gotujecie obiadki, pierzecie gacie i prasujecie koszule. Nonsens.

Gość gość
gość dziś Czyli ciche przyzwolenie na skoki w boki. dobrze wiedzieć. tylko widzisz chłopcze to zalezy od ogólnej jakości związku i od jakości tego faceta , którego sie wybrało. Jesli ogólnie jest mi dobrze, malżeństwo jest dobre i wiem , że zdrada to było jednorazowe szaleństwo to to nie jest jakis straszliwy powód do histerii- nie w tym wieku, co innego jakbym była pare lat po slubie. Bo znasz człowieka i wiesz ze to był tylko jednorazowy bład. Natomiast gdyby facet chciał tak bładzić regularnie to się go wywala z domu

Gość gość
dziś gdybyś nie latała za żonatym z wywieszonym jęzorem i wypiętą dopą toby się nie puszczał. to nic warte baby proponują seks bez zobowiązań i jeszcze zapewniają, że żona nigdy się nie dowie.

Gość gość
Jak facet raz skoczy w bok to dlaczego ma tego nie powtórzyć? Żyjesz wyidealizowaną wizją swojego związku i partnera. To nie jest normalne, że facet po kilkudziesięciu latach związku idzie zabawiać się z inną. To nie urozmaicenie tylko zdrada, nazywajmy rzeczy po imieniu :) A czy twój małżonek pozwoliłby tobie na chwilę zapomnienia? Bardzo wątpię. Co do za związek, kiedy jedna osoba ma więcej praw od drugiej... To jest antyzwiązek.

Gość gość
8:37 Ja latam z jęzorem i tyłkiem za żonatymi? Dobrze wiedzieć. Masz bujną wyobraźnię. I znowu jakaś zakompleksiona mysz robi z mężczyzny naiwnego chłoptasia o dobrym serduszku. Gdyby cię kochał to by nawet nie myślał o innej.

Gość gość
Co do za związek, kiedy jedna osoba ma więcej praw od drugiej... To jest antyzwiązek. xxxxxxxx ty o takim antyzwiązku marzysz dlatego latami warujesz przy żonatym a na kafe żony krytykujesz

Gość gość
czy twój małżonek pozwoliłby tobie na chwilę zapomnienia? Bardzo wątpię. Co do za związek, kiedy jedna osoba ma więcej praw od drugiej... To jest antyzwiązek. tak mysle ze tak, rozmawialismy o tym. A poza tym zycie jest złozone i nie ma prostych przełożeń, ze raz zdradzi to się będzie puszczał, albo że cos jest normalne lub nie. Dorośniesz to zrozumiesz. Mi sie tez wydawało kiedyś ze zabiłabym jakby zdradził bo ja nigdy. Nie, naprawdę to mija, obecnie jestem pewniejsza siebie, samodzielna, sama sie utrzymam bez problemu, mam tez swoje mieszkanie i nie boje sie takich rzeczy. Mąz tez czasem bywa męczący po tylu latach , w sumie też nieco nudny, czasem ma sie ochotę na trochę przestrzeni . Samotności tez nie boje.

Gość gość
Jestem autorką i nigdy nie latałam za żonatymi, chociaż tutaj mi to zarzucacie. Moja siostra była zdradzana przez męża, który wyjechał do pracy za granicę. Dwójka dzieci (jedno dorosłe, drugie nieletnie) i jakoś od niego odeszła. Nie usprawiedliwiała go, miała honor i wyrzuciła drania ze swojego życia. Tylko słabe kobiety bez poczucia wartości i z mega kompleksami zostają przy facetach, którzy wędrują z sypialni do sypialni.

Gość gość
8:37 Ja latam z jęzorem i tyłkiem za żonatymi? Dobrze wiedzieć. Masz bujną wyobraźnię. I znowu jakaś zakompleksiona mysz robi z mężczyzny naiwnego chłoptasia o dobrym serduszku. Gdyby cię kochał to by nawet nie myślał o innej. x znowu jakaś zakompleksiona mysz dostała sklerozy. znów ci się wydaje schizofreniczna analfabetko, że z żoną piszesz? :D

Gość gość
Zgadzam się.Ja nawet jak mój facet patrzy na inne w tv mam ochotę go za jaja i na drzewo.A jak bym się dowiedziała,że zdradził taki najazd Szwedów na Polskę bym mu zrobiła...oj...armagedon byłby.Zdrada to jest coś czego nie wybaczę nigdy(oczywiście jeśli się dowiem)

Gość gość
8:42 Lecz się u terapeuty i nie zgrywaj wróżbity Macieja :) Nigdy nie byłam z żonatym i nie mam zamiaru. Za to ty na pewno byłaś zdradzana i z taką mentalnością- będziesz nadal.

Gość gość
8:49 Masz właściwe podejście do sprawy. Na pewno jesteś silną osobowością. Facet, który zdradza to śmieć. Jak kobieta nie ma problemu sypiać koło śmiecia to jej sprawa. Fajnie, że są jeszcze kobiety, które siebie szanują.

Gość gość
Zgadzam się.Ja nawet jak mój facet patrzy na inne w tv mam ochotę go za jaja i na drzewo straszne kompleksy kochana

Gość gość
Masz właściwe podejście do sprawy. Na pewno jesteś silną osobowością. raczej histeryczna z kompleksami i nieumiejętnościa panowania nad emocjami. I nie to , ze nie jestem zwolenniczka wywalania takiego faceta z domu i to szybko. Ale zazdrość o TV to juz jakaś choroba psychiczna , albo straszna głupota

Gość gość
Ja nie uważam, że autorka tamtego komentarza ma kompleksy. Po prostu ceni sobie lojalność i oddanie w związku. Skoro sama nie ogląda się za innymi to dlaczego partner ma to robić? Zakompleksione są kobiety, które wybaczają wielokrotne zdrady i jeszcze obarczają siebie za to winą albo kochankę i wszystkich dookoła.

Gość gość
znowu jakaś zakompleksiona mysz dostała sklerozy. znów ci się wydaje schizofreniczna analfabetko, że z żoną piszesz? & już od wczoraj tak nadaje. pewnie facet znów olał jej wypiętą dope i do żony pojechał :D

Gość gość
Gdyby mnie facet zdradził to nie traciłabym na niego więcej czasu i się na nim zemściła. Nie wyobrażam sobie sypiać z facetem, który obskakuje wszystkie chętne panienki. Nie boicie się, że złapiecie syfa? Sorry, ale wybaczanie zdrady to brak szacunku do siebie i swojego zdrowia.

Gość gość
8:58 Głupie prowokatorki. Dzisiaj napisałam pierwszy temat, wcześniej się tu nie udziałem. Oczywiście wiecie lepiej :) i niech wam będzie! Już się nie dziwię, że jesteście zdradzane, skoro intuicja was tak zawodzi.

Gość gość
Skoro sama nie ogląda się za innymi to dlaczego partner ma to robić? a wyrzuciłaś już z domu telewizor zebyscie oboje pokus nie mieli?