Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wybaczają zdradę

Polecane posty

Gość gość
Jest wiele ksiazek na temat "jak funkcjonuje mezvzyzna"warto poczytac. Moze wtedy cos zrozumiesz?

Gość gość
11:42 Ale mnie nie zastanawia to, dlaczego faceci zdradzają, tylko dlaczego kobiety im to wybaczają.

Gość gość
Jest wiele ksiazek na temat "jak funkcjonuje mezvzyzna"warto poczytac. Moze wtedy cos zrozumiesz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jak funkcjonuje mężczyzna to najlepiej wie jego żona a że ty męża nie masz i nigdy mieć nie bedziesz to przyszło ci książki czytać żeby zdobyć chociaż kochanka na godzinę raz w tygodniu :D

Gość gość
gość dziś 11:42 Ale mnie nie zastanawia to, dlaczego faceci zdradzają, tylko dlaczego kobiety im to wybaczają. xxx Ale skąd wiesz, ze kobiety zdrady wybaczają i sąd wiesz, ze w ogóle są zdradzane?

Gość gość
Teraz wszystkie, które nie akceptują zdrady to kochanki. Przecież to się wzajemnie wyklucza...

Gość gość
11:51 Nie czytałaś wszystkich komentarzy, a ja nie mam zamiaru tłumaczyć tego każdemu z osobna. Trudno, już się nie dowiesz, ale to nic osobistego.

Gość gość
Cos ci spadlo na glowe? Jakiego kochanka? Zona nie wie jak funkcjonuje mezczyzna jezeli nie dowie sie tego z odpowiednich wydawnictw naukowych. Mezczyzna i kobieta to dwa rozne swiaty.

Gość gość
Tylko bez wyzwisk, bo zaraz będzie tu kloaka.

Gość gość
gość dziś 11:51 Nie czytałaś wszystkich komentarzy, a ja nie mam zamiaru tłumaczyć tego każdemu z osobna. Trudno, już się nie dowiesz, ale to nic osobistego. xxx Czytałam i dalej nie wiem skąd ty o tym wiesz? A może maż cię zdradza, lub zdradzał i ty tak na własnym przykładzie opisujesz?

Gość gość
Kazdy facet zdradza jak ma okazje.

Gość gość
A to mój komentarz z 10:17 A temat zaczął się od dwóch komentarzy zdradzanych kobiet, które tutaj przeczytałam. Nie wierzyłam, że można być tak naiwnym! Jak widać można, bo niektóre z was nigdy niczego się nie nauczą. Oczywiście przeoczyłaś ten wpis, bo wolisz wmawiać mi nieprawdę ;-) Skończ te prowokacje, bo ewidentnie to ty jesteś lub byłaś zdradzana.

Gość gość
Ludzie ludzie zdrada to większy dramat dla tych , którzy zdradzają niż dla samych zdradzonych . Kokoty mojego znajomego leczą jedna depresję . druga grzybicę , zostały z mężami , którzy traktują je z pogardą jeden cały czas mówi na nią szmata i myśle ,ze nie jest to dla niej przyjemne . A ostatnio to nawet 12 letni syn powiedział , my nie chcemy ciebie w domu do ty jesteś q***** i szmata . Ot taki finał .

Gość gość
12:25 Nie do końca zrozumiałam twój przekaz.

Gość gość
A pierwsze zdanie ?

Gość gość
Chodzi o to ,ze taki zdrajca bezmózgowiec dokonuje pod wpływem popędu seksualnego ohydnej zdrady ulega próżności siedzi w bagnie a jak się wyda to wraca do męża do żony a poszedł w cholere z tym wspaniałym partnerem seksualnym . Ale nie ten zdrajca śmieć i kanalia ma czelność wracać do rodziny .

Gość gość
12:34 Tupet, po prostu ;-) A osoby zdradzane powinny takim śmieciom pokazać drzwi i zakończył ten cały burdel.

Gość gość
gość dziś 12:12 Nie masz racji, a w dodatku nie potrafisz czytać ze zrozumieniem lub kłamiesz zainspirowałam się tym tematem. Już ci lepiej? http://f.kafeteria.pl/temat/f4/zwiazek-z-poli cjantem-p_3672426/276 xxx Sama kłamiesz jak najęta i natrzaskałaś tu tyle postów, ze już sama nie pamiętasz co wypisujesz.

Gość gość
Prawda jest taka że to że my komuś nie wybaczymy zdrady to pikuś pocierpimy na początku a potem staramy się żyć normalnie bo to nie my zawiniliśmy , ale te kanalie co zdradzają do końca dni swoich cierpią najczęściej w milczeniu zgryzocie oni już nigdy nie zaznają pełni szczęścia i myślę ,że nie uda im się też oszukać samych siebie tak jak oszukują swoich partnerów że nie doszło do zdrady . Mnie zdrajca próbował wmawiać kłamstwa wręcz mówił że mam urojenia ale jak przez kilka miesięcy robiłam zdjęcia esemesów które dostawał i wysyłał plus nagrane rozmowy dyktafon prawie padł a do tego filmiki podłożone kamerki w miejscu pracy to prawie padł jak zobaczył galerię . A wtedy zaczęła się jazda pt jak mogłam tak długo go śledzić i że byłam w stanie tak długo mu o tym nie mówić . A ja mu powiedziałam pocałuj mnie w .....i do widzenia . Wszystkie dowody mam łącznie z tanimi czekoladkami od cichodajek tak to one jemu kupowały słodycze kradnąc mu wcześniej pieniądze z kasy bo to były jego pracownice . Znajoma to nawet mnie podpuszcza abym te filmiki na youtoba wrzuciła .

Gość gość
dziś jesteś kochanką policjanta?

Gość gość
13:22 Pisałam już, że to nic osobistego. Nie jestem ani zdradzoną, ani kochanką.

Gość gość
12:46 Nie moja wina, że nie nauczono cię czytać. Wszystko było na wyciągnięcie ręki, ale tobie wszystko trzeba podać na tacy. Tylko się wygłupiłaś, w dodatku jesteś agresywna.

Gość gość
Była kiedyś popularna piosenka "Facet to świnia", ja bym świń nie obrażała :)

Gość gość
Julajuleczka wcale nie widać, że to reklama :)

Gość gość
Moj mnie zdradzał -wydało sie, potem ja go zdradziłam- nie wydało sie, jest moim mężem bo organizuje mi wygodne życie. Trudno abym poszła do pracy jak wole nie pracować i miec. Jesteśmy współlokatorami z ta różnica ze on ogarnia wszystki rachunki, tankuje mi samochód i kartę płatnicza. Nie uważam ze powinnam z tego zrezygnować skoro obojgu taki układ pasuje. Jestem jego " kara" za to ze wskoczył w romans , mogło byc idealnie a jest jak jest. Bywa.

Gość gość
15:02 Nie wierzę, że jesteś szczęśliwa. Mogłabyś odejść i mieć kogoś innego. Ja bym nie umiała spojrzeć na takiego faceta. Nie czujesz obrzydzenia, kiedy cię dotyka?

Gość gość
gość dziś 12:46 Nie moja wina, że nie nauczono cię czytać. Wszystko było na wyciągnięcie ręki, ale tobie wszystko trzeba podać na tacy. Tylko się wygłupiłaś, w dodatku jesteś agresywna. xxx Co ty znów bredzisz? Od razu widać, ze jesteś tępa i nie rozumiesz słów, których używasz. Wiesz co to znaczy być agresywnym? Nie ośmieszaj się dłużej i tak każdy kto cię czyta wie kim jesteś, żałosna zazdrośnico.

Gość gość
dziś a co cię to obchodzi szmato co czuje żona do męża gdy ją dotyka?

Gość gość
ja bym nie wybaczyla

Gość gość
zawiodlam sie na facetach