Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wybaczają zdradę

Polecane posty

Gość gość
Jest różnica pomiędzy odejściem od żony i związaniem się z inną, a zdradzaniem osoby, z którą się jest w związku.

Gość gość
Prawie kazda kobieta jest zdradzana, tylko niktore maja szczescie i nigdy sie o tym nie dowiedza.

Gość gość
9:41 A mi chodzi o kobiety, które wiedzą, usprawiedliwiają i wybaczają.

Gość gość
Nie nie mam korzyści materialnych z tego tytułu , że mieszkam pod jednym dachem jestem niezależna finansowo i może dlatego nie muszę być od niego uzależniona .Żyję swoim życiem nim się nie przejmuję ale też nie urządzam jakiś jatek bo poco mam tracić zdrowie . Jaką złą opinię mam o nim to doskonałe wie bo nie raz mu to powiedziałam , sprawia wrażenie osoby zaburzonej ale do specjalisty nie chce iść bo oni tak mają . Staram się oswoić z sytuacją żyć dla dzieciaków z dzieciakami a jego mam w nosie bo to stracony dla mnie typ . Jeszcze się łudzę ,że odejdzie z mojego życia .

Gość gość
9:45 Jesteś masochistką. Wyrzuć go z domu i w końcu odetchnij! To dorosły człowiek i powinien brać odpowiedzialność za swoje czyny. Dzieciom ojca nie odbierzesz, bo może je odwiedzać. Chodzi o to, abyś ty wyrzuciła go ze swojego życia i ułożyła sobie wszystko na nowo.

Gość gość
Bo dla faceta zdrada to nic wielkiego. To jak wypic gdzies kawe przed praca, albo isc do sauny .wejsc - wyjsc - czuc sie dobrze.

Gość gość
Moje dzieci są dorosłe mają swoje rodziny a jemu już bliżej jak dalej .

Gość gość
9:49 To dla faceta, a dla kobiety? Nikt nie chce być zdradzany, a one są i jeszcze matkują swojemu facetowi. Piorą mu gacie, robią kanapeczki do pracy i kupują fatałaszki do sypialni, a i tak ci faceci wolą patrzeć na inne. Gdzie jest szacunek do siebie tych kobiet? Zachowują się, jak niewolnice.

Gość gość
liczysz, zę on sie wyprowadzi, a po co? Przeciez pokazuje ci ze nie ma potrzeby, owszem może niedogodnością jest twoja niecheć, ale widocznie nie jest to tak dotkliwe zeby zacząć na nowo organizować sobei życie gdzie indziej. Zreszta ty nie wymagasz, sama chcesz uciec i mu wszystko zostawić to byłby głupi jakby odszedł sam.

Gość gość
gość dziś Zaden porzadny mezczyzna nie toleruje takiego zachowania u znanego mu mezczyzny i to wynika z jego zasad moralnych. Dlatego wazne by kobiety poza gnojeniem dupkow mezow gnoily rowniez kobiety ze sklonnosciami do bycia kochanka bo na ten czas kochanki maja przyzwolenie zon bo obwiniacie tylko meza. Wina meza jest niezaprzeczalna lecz nie powinno sie tolerowac takich zachowan u kobiet a mam tu na mysli wrecz polowanie na zonatych bo przeciez kawalerzy sa felerni bo sa sami.

Gość gość
przeszkadza ci to , ze je zabiera na wycieczki na Majorke a ciebie nie? One wybaczaja zdrady ale jezdza po swiecie, a Ty nie i to boli?

Gość gość
Zdrady się nie wybacza zdrady się nie zapomina a ludzie którzy zdradzili są w wielkiej pogardzie dla wszystkich i przecież doskonale o tym wiecie i nie szanujecie pani X czy pana Y za to że zdradzają wręcz przeciwnie .

Gość gość
9:50 To tym bardziej wywal dziada. Po co masz się tak męczyć? Jemu na Tobie nie zależy, to chociaż Ty o siebie zadbaj. Dzieci o tym wiedzą? Poszukaj pomocy u bliskich, pójdź do psychologa, radcy prawnego. Odetnij się od dziada, który na Ciebie nie zasługuje.

Gość gość
Żaden facet nie zdradza jak jest w związku. Z tym ze dla nas związek kończy się w momencie kiedy nie czujemy się usatysfakcjonowani życiem seksualnym z żoną. Nam nie trzeba do tego papierka. Nie dajesz sexu -mentalnie nasz związek już nie istnieje.

Gość gość
9.40 pieprzysz od rzeczy

Gość gość
O to chodzi że nie chcę mu zostawić nie chcę żeby zmarnował nasz dorobek chcę aby to zostało dla dzieci i w tym kierunku zmierzam .

Gość gość
9:53 Jesteś odrealniony. Faceci akurat najlepiej na tym wychodzą. Pokrzywdzone są jedynie żony czy parnerki, a kochanka się od tego odcina.

Gość gość
Wiekszosc kobiet wybiera typ mezczyzny ktory jest zly: zdradza, bije, poniza itd. bo tak chce ale potem marudza.

Gość gość
9:57 Rozwód z orzeczeniem o winie. Jak się postarasz to puścisz gościa w samych skarpetkach, choć to i tak za dużo.

Gość gość
9:50 myślę , że się domyślają ale wprost o to nie pytają , daję radę psychicznie bo już sobie poustawiałam wszystko wybrałam priorytety na tym się skupiam bo wiem że dla niedobrych ludzi szkoda łez i czasu . Ten zdrajca dwoi się i troi żeby się przypodobać ale uwierz to na mnie nie działa mam pewien plan i chcę go zrealizować chcę zabezpieczyć dzieci i odejść bez krzyków wrzasków i awantur .

Gość gość
Zdradzi, kupi kwiaty i cyrkonię, a żonka skacze z radości, że jej nie zostawił i jeszcze wchodzi mu w dupkę. Bezwartościowy pierścioneczek, którego nie przyjęła kochanka, a kwiatki kupione po drodze za kilka groszy. Ale to prawdziwa miłość, związek... Śmiać się czy płakać?

Gość gość
10:05 miało być do 9:55 a nie 9:50

Gość gość
9:28 Wystarczyła rozmowa z żoną, ale jemu nie chodziło tylko o sex tylko o sex z inną kobietą. x Poszłaś do jego żony, gdy cię kopnął w zad i już nie chciał bzykać?

Gość gość
ale po co sie od razu rozwodzic? wazne ze wozi na wycieczki zagraniczne, a jak idzie do innej oddac troche smietany to przeciez jeszcze nie zdrada. zdrada to gdyby dawal jej kase !

Gość gość
Płakać chociaż jak ktoś napisał dla takich szkoda łez po prostu odpuścić sobie drania lub draniówę życie ich samo ukarze .

Gość gość
10:05 I dobrze postępujesz. Powinnaś porozmawiać o tym z dziećmi, skoro są dorosłe. Ale to Twoja decyzja. Na pewno okazałyby Ci wsparcie. A odejść planujesz od niego czy wyprowadzić się z domu? Jeśli to drugie to przemyśl sprawę, niech on poszuka sobie nowego lokum, w końcu on zawinił.

Gość gość
gość dziś Prawie kazda kobieta jest zdradzana, tylko niktore maja szczescie i nigdy sie o tym nie dowiedza. x w takim razie ty też jesteś zdradzana :D

Gość gość
I bardzo dobry plan takiego dziada faktycznie najlepiej oskubać ze wszystkiego puścić golasa w samych skarpetach niech zdycha stary kuta fon w przytułku .

Gość gość
10:10 nie ryzykowalbym rozmowy z dziećmi. Ja na zdradę i odejście ojca patrzę całkiem inaczej jako dorosły człowiek niż patrzyłem jako dziecko. Kiedyś myślałem że zły tata nas zostawił, teraz się dziwię ze tak długo wytrzymał.

Gość gość
A temat zaczął się od dwóch komentarzy zdradzanych kobiet, które tutaj przeczytałam. Nie wierzyłam, że można być tak naiwnym! Jak widać można, bo niektóre z was nigdy niczego się nie nauczą.