Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wybaczają zdradę

Polecane posty

Gość gość
No to nie wybaczajcie , jedna wywala z domu a druga pozwala aby taki gnój nadal utrzymywał rodzine, aby musiał sie ukrywać i aby żył w poczuciu winy. Każda ma inny punkt widzenia. Znam takie ktore tym wywaleniem z domu zrobiły im grzeczność a potem jeszcze żałowały resztę życia poświęcając na podglądaniu życia exa.

Gość gość
gdybym bardzo kochala to moze bym wybaczyla.

Gość gość
Nie ma kobiet które zdradę wybaczają , jak taki zdrajca nie chce odejść a tak jest w większości przypadków to co kobieta ma począć .

Gość gość
Kobiety chca byc zdradzane i czuja sie wtedy dumne z siebie

Gość gość
To ,że ludzie po zdradzie mieszkają pod jednym adresem nie jest równoznaczne z wybaczeniem zdrady , bo zdrady nie da się wybaczyć .

Gość gość
Wybaczenie to chyba najwyższa forma pokazania że ci zależy bo kto nie jest bez skazy.

Gość gość
moze bym wybaczyla ale dla dobra dzieci

Gość gość
Ja jestem zdradzona i nigdy nie zapomnę i nie wybaczę, bo tego się niezapomina :-(

Gość gość
gość 2017.01.07 moze bym wybaczyla ale dla dobra dzieci dramat , szczyt patologii!

Gość gość
Ja wybaczylam bo dla niego sex jest ważny a dla mnie nie. Zaliczył parę razy i tyle. Najważniejsze, najpiękniejsze chwilę życia spędził że mną. Zrobię wszystko żeby od teraz miał to co chce w sypialni.

Gość gość
Aleś Ty głupia dziewczyno. Będziesz robiła coś wbrew sobie żeby zadowolić faceta. Myślę że to taki pierwszy etap po zdradzie. Potem będzie Ci wstyd samej przed sobą za takie zachowanie za brak godności i szacunku do siebie że on Cie upokorzył zdradzając a Ty mu w d**e wlazilas żeby nie polazł .

Gość gość
Rady od zdradzonych nie mają wartości. Bo nie wiadomo co to za cudaki, że mąż uciekł do innej. Ale urażone jakby święte byly.

Gość gość
Wydawało ci się kochanko, że jak uda ci się wskoczyć na penisa żonatego, gdy go upijesz, to jego długie małżeństwo pryśnie jak mydlana bańka? No to się przeliczyłaś pustaku

Gość gość
A ja nie rozumiem głupich szmat co latami warują przy żonatym mimo to że non stop słyszą że się facet nie rozwiedzie. Na co jeszcze liczą takie ćwierć mózgi?

Gość gość
Jakim ćwierć mózgiem jest twoj mąż,jesli latami zgadza się na takie podchody innej kobiety?!

Gość gość
O wstała schizofreniczka maniakalna :D

Gość gość
gość dziś A ty co jasnowidz czy może znasz mojego męża że wiesz że jakaś baba robi podchody? No bo ja nic nie wiem na ten temat a jeśli nawet robi jakaś szmata podchody to przecież ma do tego prawo. Mój mąż jest przystojny i najwidoczniej podoba się kobietom. Najważniejsze że olewa te podchody szmatławca bo jedyną kobietą dla niego jestem ja.

Gość gość
i już się jakieś koofisko czepia cudzego męża, nawet w necie, na forum się czepia. co za dziffka

Gość gość
9'37, haha.Malo o życiu wiesz ........

Gość gość
gość dziś A ty co taka doświadczona jesteś? Smarujesz cholewy do żonatego który cię nie chce i z tego powodu wyzywasz na forum cudzych mężów których nie znasz? Ja wiem że jestem tą najważniejszą dla swojego męża choćby nawet tysiąc takich jak ty za nim biegało błagając o zainteresowanie.

Gość gość
Zawód żona, zawód matka i wybaczanie zdrad to taki kościółkowy światopogląd i zascianek, zamiast wywalić na zbity pysk i wtedy dopiero doceni co stracił i ewentualnie można spróbować ale pod warunkiem że obie strony żałują i budują związek os nowa. Szanująca się kobiety!

Gość gość
Jaki honor jakie zasady po zdradzie. Gdzie był ten honor kiedy latami olewałaś faceta. Jesteście żałosne.

Gość gość
To nie jest szacunek do siebie jak się go wywala a potem pozwala wracać .

Gość gość
Największą karą dla faceta jest doprowadzić do tego żeby został. Jak sie mu zrobi tą grzeczność i pozwala odejść to w sumie idzie mu się na rękę. A przecież chodzi o to żeby go ukarać a nie wynagrodzić.

Gość gość
Zawód żona, zawód matka i wybaczanie zdrad to taki kościółkowy światopogląd i zascianek, zamiast wywalić na zbity pysk i wtedy dopiero doceni co stracił i ewentualnie można spróbować ale pod warunkiem że obie strony żałują i budują związek os nowa. Szanująca się kobiety! xxxxxxx Zawód k****, zawód d***** i ty szmato wytarzana chcesz mówić żonom co mają robić z mężami? Szanująca się kobieta! :D

Gość gość
Prostytutka chce rady żonom udzielać. :D Dobre :D:D:D

Gość gość
znaczna wiekszosc kobiet chce zlego mezczyzny ktory je rani. Dlaczego nie wiem. Dobrych mezczyzn olewaja.

Gość gość
bo ona chce żeby żona wywaliła z domu męża. Będzie wmawiać zdrady i bredzić że spała z twoim mężem żebyś go tylko wygnała to wtedy go szybko przygarnie takiego wygnanego cudzego męża i już ma chłopa :D

Gość gość
Dlaczego faceci mając żonę zawracają głowę mlodym wolnym kobietom? Nagabują, "przyjaźnią się". U mnie w pracy jest taki. Nie można się opędzić, zawsze pomocny, zawsze szarmancki, wiadomo o co mu chodzi.

Gość gość
A co masz ból d**y że tylko ciebie nie zaczepia?