Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagać o sex?

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat .przed dzieckiem było ok ale po porodzie pół roku temu 2 razu i koniec. nie wyglądam źle szybko wróciłam do wyglądu nie karmiłam piersią. nie wiem czy ma inną czy się mnie brzydzi.mowi ze mu się podobam i wyglądam lepiej niż moje koleżanki . to dlaczego tak mało uprawiamy seks .wasi tez maja taki wstręt czy jak?

Gość gość
niektórzy po porodzie tak mają,szczególnie jak przy nim byli,kobieta robi się aseksualna,matka

Gość gość
Może on potrzebuje więcej czasu. może widzi matkę a Nie kochankę? Nie wiem. My po porodzie po dwóch tygodniach mmieliśmy takie ciśnienie, ze uprawialismy sex Boże wtedy się zalamalam. Wiadro. heh zero czucia. Potem dwa miesiące przerwy i do dzieła.

Gość gość
wydaje mi się ze nie jestem typowa taka matka jak inne kobitki . przy porodzie nie chciałam nikogo a zwłaszcza jego :) bo jest to obrzydliwe ... to ile mam czekać na jego zachcianke aż dziecko dorośnie ?

Gość gość
chyba nie chcecie mi powiedzieć że on wybolcuje mnie dopiero po osiemnastce syna? :o

Gość gość
To zainicjuj sama zbliżenie a nie czekasz na jego łaskę lub niełaskę.Jak nie będzie chciał to znaczy ,że g*no wart.