Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymam juz natarczywe telefony do poprzedniego wlasciciela

Polecane posty

Gość gość
Autorka to na 100% roszczeniowa osoba typu " bo mnie sie należy" czuć mopsem na kilometr.

Gość gość
gość dziś K**wa odp*****l się tepaku . UMIESZ czytac ze byłam do c***a ? x niezla mamunia,wspolczuje dziecku:D:D:D

Gość gość
Autorko olej te hieny. Przecież to od rana siedzi w domu i się nudzi, to kafeteria to ich życie . Tylko spiski wesza itd .

Gość gość
c***a widzisz locho:D:D:D zaplodnil to cie jakis desaperat do tego n*******lajacy na ciebie na zmywaku w Angli:D:D:D bo po to ten stacjonarny:D:D a o skype slyszalas?:D:D pewnie tak,ale jak twoj robol spi z osmioma innymi murzynami to pewnie do budki musi n*******lac by sie u ciebie meldowac:D:D

Gość gość
Weźcie zejdzcie juz z autorki bo same lepsze nie jesteście .... Jakbyście zareagowały gdyby ktoś wjechał na ciążę? To tamta zaczęła bo autorka grzecznie zapytała a usłyszała ze jest sierota i ma wyprawy mózg....Są dwie strony zawsze a wy już obrażacie autorkę ze będzie patologiczną matka... To ta co niżej napisała ze chuj jej w d**e i debilka to pewnie jest super mamuśka nie ? :D :D

Gość gość
Na akurat z pracy piszę. Drażni mnie to, że na tej osobie patologicznej pachnącej mopsem niebawem będzie sie wzorować małe dziecko, potem duże dziecko potem młody człowiek. Co drugie słowo to wulgaryzm. I nie pisz, że nie będziesz przeklinać przy dziecku bo człowieka z rynsztoka da sie wyciągnąć ale rynsztoku z człowieka nigdy. PATOLOGIA TO STAN UMYSŁU.

Gość gość
Mozna złożyć reklamacje ze wzgledu na duza ilość tych połaczen. I jest szansa ze zminia numer za darmo. nie idz do salonu, bo tam nie lubia sie z tym bawić, tylko napisz pismo.Opisz dokładnie całą sytuacje. Adres jest na fakturze :)

Gość gość
10 22 no to popisałas się teraz. Najezdzacie na autorkę a jaki teraz z tej tu rynsztok wyszedł . BRAWO .

Gość gość
Wcale sie nie dziwie tamtej,ze tak zareagowala,te pytanie autorki jest ,co najmniej dziwne.Dostala odpowiedz co ma robic.Nawet dziekuje nie bylo.Tamta tez byla w ciazy,do tego na poczatku..mogla rowniez nerwowo zareagowac,ale wyzywanie od tepakow,osoby ktora mimo wszystko probowala pomoc to slabe jest.

Gość pierwsze skutki 500plus
Wyzywa i hejtuje ludzi więc jest patologiczna. Nikt ciąży nie obraził tylko chodziło o to, że nie myśli logicznie przez ciążowe hormony. Ja tak zrozumiałam. Mam 2 dzieci więc wiem co to i jak działa. Nie ma potrzeby żeby wyzywać ludzi za prawdę. Troche pokory " autorko-patolko"

Gość gość
Mysle,ze ona w ogole nie mysli.Jakos ta druga w ciazy,potrafila odpowiedziec i wiedziala co robic.Ale autorka ja od tepakow.Hahahaha dobre sobie.

Gość i ja sie wypowiem
powiem tak,gdybym to ja zadala pytanie i nie wiedziala co robic,a jakas osoba probowala mi pomoc,to nie zwracalabym uwagi na to,ze mnie troche wysmiewa czy nawet obraza,to ja pytam,to ja czegos nie wiem i to od mojej inteligencji po prostu zalezy ile dla siebie wyciagne,ja tak to widze,bo to ty czegos autorko nie wiedzialas,a innych wyzywasz od tepakow czy tumanow,nie wydaje ci sie to komiczne?

Gość gość
Tu autorka .fajnie ze moje są tu może trzy cztery posty. GOŚĆ 10 22 piękna wiązanka . ciekawa jestem jak twoje dzieci się mają, ja używam słowa tepaku to co ty napisałaś to zakrawa o nagorszy sort siedzący w zakładzie karnym . i do mnie piszecie że rynsztok ze mnie nie wyjdzie? Nie nie przeklinam na codzień wcale.. dlatego tu dałam upust moim nerwom bo nie dam się obrażać. I żadne 500 plus ok . weźcie skońcie juz co druga z was to pobiera i z trgo zy je a w necie każda zza biurka pisze. I dobrze wiedzieć że zapłodnil mnie desperat z Anglii ja widzę ze ty bardzo dobrze znasz tamtejsze warunki mieszkalne czyżby z autopsji ....?

Gość gość
Gość 10 25 bardzo dziękuję Ci za odpowiedz .

Gość gość
10:33 wypierasz się wulgaryzmów których sama użyłaś? Dziewczyny szkoda nerwów na karmienie trolicy to i tak niczego nie zrozumie. Papa

Gość gość
Nie wypieram się niczego ale wzywając mnue od patoli i plebsu pisząc takie wulgaryzmy na MÓJ temat to faktycznie ... siedzą tu same wykształcone inaczej .

Gość gość
Osoba z 10.25 napisala dokladnie to SAMO co na poczatku napisala dziewczyna,ktora od tepakow powyzywalas.

Gość gość
Osoba z 10 25 napisała to grzecznie tak samo jak zadałam pytanie . I tak samo odpowiadam NAPRAWDĘ nie widzisz różnicy pomiędzy napisaniem czegoś z wielką łaska i pretensją a odpisaniem z kulturą? Taka odpowiedź od razu chce się czytać . A nie robienie min wyzwanie od sierot i najezdzanie na ciążę. SKOŃCZYŁAM Tym pomocnym dziękuję .

Gość gość
Juz w twoim pierwszym poscie byla napastliwosc i wrazenie ,ze nie myslisz,stad byc moze taka reakcja.Juz ci napisano to ty szukasz pomocy,wiec sie dostosuj jak ktos c***isze co masz robic,skoro sama masz za malo rozumu by to rozwiazac,tak trudno to zakapowac? :)

Gość gość
Ja temat skończyłam . JEDNAK są jeszcze ludzie mili i życzliwi . ŻEGNAM

Gość gość
Owszem,ale ty do nich sie nie zaliczasz.:D

Gość gość
Ja bym zrobił tak: 1) napisał bym wniosek o zmianę numeru w 2 takich samych egzemplarzach, poszedł do salonu i zostawił 1 pismo a na drugim dostał pieczątkę, że takowe pismo złożyłem. 2) jak nie masz drukarki to napisz na jakimś nośniku usb i w punkcie xero Ci wydrukują. 3) pismo powinno być własnoręcznie podpisane 4) napisałbym coś takiego: tytuł "Wniosek o zmianę numeru"Niniejszym składam wniosek o bezpłatną zmianę numeru telefonu stacjonarnego...........Na numer ten, którego jestem obecnie właścicielką kierowane są z dużą częstotliwością i o różnych porach połączenia telefoniczne, przez firmy i osoby, próbujące kontaktować się i przedstawiać oferty osobie, która mieszkała w pod tym adresem a obecnie nie żyje. Ponadto wnoszę o zastrzeżenie nowo przyznanego numeru i nie umieszczanie go w powszechnie dostępnym spisie abonentów. Napisał bym orientacyjnie coś takiego. I dowiedz się czy gdy nr będzie zastrzeżony czy nie wiąże się to z dodatkowymi opłatami. ponadto też aby nie wydzwaniały inne firmy z ofertami trzeba to powiedzieć i nie zaznaczać zgód marketingowych- ale to może spowodować, jakieś niewielkie zwyżki w abonamencie- musisz dopytać w salonie.

Gość gość
Wiedzialam ale wiedziałam że ta odpowiedź tu padnie . :D no coz widzę ze bardzo Ci się nudzi .. co zasiłek juz spozytkowany ? :) a nie zapomniałam przecież wszystkie pracujecie za minimum 4 tysiące na reke :D

Gość gość
Zastrzeżenie numeru w Orange jest bezpłatne. Pamiętaj przy wysłaniu pisma żeby zrobić to do Skierniewic (tam jest kancelaria) a nie do Warszawy. :) na fakturze jest to jako adres do korespondencji. Powodzenia

Gość gość
11 34 wielkie dzięki za odpowiedz !:) właśnie sek w tym za co zostałam juz zjechana ze ja poszłam w pierwszej kolejności wiadomo to pani mi powiedziała ze to wszystko wiąże się z dodatkowymi opłatami i ze oni nic nie mogą zrobić . Zaczęła się glupokowato uśmiechać przez jakiś czas był spokój chwile ale od jakiegoś czasu znów nas nękają o tego pana . i dziś po prostu miarka się przebrała bo o ile w ciągu dnia nie jest to tak uciążliwe o tyle o 7 lub 8 po nieprzespanej nocy to tragedia i człowiek naprawdę moze być rozgoryczony .bardzo dziękuję zrobię tak jak mi poradzialas/les

Gość gość
Dzięki jeszcze raz . Mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzą moją prośbę .

Gość gość
Na rynsztokowo mopsową mowę należy odpowidać tym samym wieśniaki. Dziś grzeczne zwrócenie uwagi to porażka

Gość gość
No i jest różnica między numerem zastrzeżonym (jeśli będziesz dzwonić do kogoś na kom Twój numer będzie się wyświetlał jako prywatny) a numerem który nie jest podawany w bazach danych. Za podawanie numeru w bazach jest jakaś zniżka, ale to chyba rzędu 5 zł i dotyczy komórek, może być jak że masz jakąś zniżkę w ramach Orange Open, ale nie wiem jak to działa dla klienta indywidualnego.

Gość gość
Nie ma sprawy;) pismo możesz wg mnie złożyć w dowolnym salonie- powinni to wysłać do centrali pocztą wewnętrzną jeśli będzie taka potrzeba. Chyba, że sami z tego poziomu mogą to rozwiązać. A od pani jeśli się głupkowato uśmiecha w salonie i nie udziela Ci wyczerpujących weź wizytówkę (masz dane pracownika przy ew ewentualnej skardze wyżej) i powiedz jej grzecznie, że albo Ci konkretnie wyjaśni problem który masz, jak nie to niech woła przełożonego jeśli nie wie sama. Przecież ludzie, którzy tam pracują biorą za coś pieniądze (może niewielkie ale jednak) i nie siedzą sobie po to aby się głupio uśmiechać;) Powinni wykazywać jednak jakaś chęć rozwiązania problemu. Jak sami nie wiedzą to niech zapytają kogoś wyżej.

Gość gość
jak ci sie bachor zesra,tez tu przybiegniesz pytac co masz robic?:D p*****lnieta nastepna mamuska,swieta krowa:D