Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest waszym zdaniem brak szacunku z jego strony? Czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Były facet chce do mnie wrocic. Chcial sie spotkac wczoraj w dzien, ale ja nie moglam. Wiec zparoponował, ze spotka sie ze mna dzisiaj jak będzie wracał z delegacji ( dzieli nas odleglosc wiec nie mozemy sie tez spotykac kiedy tylko chcemy), ale to będzie późno wieczorem albo nawet w nocy. To ja mu wtedy napisałam, ze prawdę mówiąc myślałam że będzie trochę wcześniej, ale skoro jest weekend i nie musze iść w niedziele do pracy to może mnie odwiedzić na chwilę, byleby nie był to sam środek nocy. Uraziło mnie to trochę bo dawno się nie widzieliśmy, a on tak jakby chciał przyjechać tylko w jednym celu w środku nocy :O Niby proponował spotkanie też wczoraj w dzien i ja nie mogłam no ale jednak tak to troche wyglada...

Gość gość
up

Gość gość
to po co go idiotko przyjmujesz ktoś Ci karze? Przecież to twoj BYŁY a nie AKTUALNY. Widocznie sama tego chcesz by cie wydymał. Czy kobiety mają mózgi?

Gość gość
A czy on mi coś karze? Chce się z nim spotkać bo tak postanowiłam, ale o co innego akurat pytałam w temacie

Gość gość
Poza tym nie przeczytałeś wątku ze zrozumieniem. Ja się CHCĘ z nim spotkac tak w ogóle, tylko nie wiem czy to nie brak szacunku z jego strony, że chce przyjechać późnym wieczorem do mnie (pomimo ,że jest sobota więc w sumie bede się mogla wyspac potem), ale to tak troche jakby po jedno chcial przyjechac... Ale z drugiej strony to wczoraj też się chciał spotkać w dzien, a ja nie moglam, a jak pisałam jestesmy na odleglos wiec musze sie czasem do niego dostosować ,a on do mnie. Wiec nie wiem co o tym myslec... pomyslałam, ze narazie i tak nie pojde z nim do lozka , nawet jeśli na to liczy, ale zgodzic sie na to spotkanie tak pozno wieczorem?