Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciotka non stop mnie pyta od kogo cos ma moja corka a jak mowie ze kupilam to

Polecane posty

Gość gość

Za ile,gdzie kupilam itp. Albokomentarze czy nie za duzo kupuje corce bo roczek ledwo skonczyla i szybko rosnie (wiekszosc kupuje nowki na licytacjach allegro albo wyprzedaze w smyku itd). To samo sie tyczy mnie,jak mam cos nowego to od razu ile kosztowalo - ostatnio powiedzialam ze maz mi kupil i nie wiem ile,to pyta czy metki nie bylo? Mowie ze kazal mi wybrac co chce nie patrzac na cene bo inaczej moglabym nie chciec tego co mi sie naprawde podoba. To sie lawina pytan zaczela o sklep i sprawdzanie na stronie jakie ceny... Ale nie znalazla... Za jakies 2 tygodnie byla u nas jak moj maz byl w domu i od razu zapytala go czy moje nowe spodnie byly drogie... Moj maz zdziwiony i mowi ze nie pamieta. Ciotka jest 50paro letnia stara panna - siostra mojego ojca. Jest strasznie skapa,ma kierownicze stanowisko i sporo zarabia,mieszka sama i ma malo znajomych. Wpada co jakis czas do nas (na dole mieszkaja moi rodzice,my na gorze) i wszedzie mi zajrzy. Zastanawiam sie skad sie wzielo u niej takie zachowanie? Pyta o rzeczy ktore nie powinny ja interesowac,robi mi wyrzuty gdy nie chce czegos powiedziec. Chcialabym delikatnie uciac to jej wscipstwo,ale nie wiem jak.

Gość gość
Jeszcze dodam ze nie jestem w zaden sposob zalezna finansowo od ciotki,nie klepiemy z mezem biedy i stac mnie zeby kupic sobie raz w miesiacu jakies ubranie za 2-3 stowy i czy zeby kupowac dziecku nowe ubrania a nie na szmatach.

Gość gość
Ja bym przestała z nią dyskutować i unikala. stara prukwa

Gość gość
Ja bym sobie szybko ustawil taka osoba.trudno mi miec pelny obraz po opisie na forum ale moja recepta jest robic to samo co ona.znalezc jakis slaby punkt i dogryzac jej.czemu jest sama.czemu nie lubi facetow.czemu nie chce miec dzieci.czy nie brakuje jej seksu.czy ma jakies wady.cze jest les.czy ma jakas chorobe weneryczna.szeroki wachlarz mozlwych pytan ktore moga zburzyc jej fundamenty na ktorych probuje ustac w pionie.ja bym ja zlamal.plakala by jak dzieko po spotkaniu ze mna.

Gość gość
Ależ wy jesteście wredne typy. Ciotce powiedz, że nie pamiętasz ile co kosztuje i nie jest to dla ciebie ważne, więc niech nie pyta o takie rzeczy. To samotna osoba, a ty już chciałabyś aby była w trumnie. Może zaprzyjaźnij się z nią.